Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sac Kano Yapımı
Kusura bakmayın işin üstünde sağlık problemleri nedeniyle duramadım. Ama başlıyoruz yeniden. Aşağıda yaptığım posta kalıbı var, bunun üstünden sac levhaların kalıbını çıkardım. Bir süredir bekliyordu bu günlerde saçları kesmeye başlıycam. Ortamım biraz bizim oğlanın işleri...
olabilir tabi niye olmasın en azından ilgili arkadaşlara bir alternatif olurdu ama yine de farklı bir süreç çalışmak lazım hele bi kendimize yapalım imalatla ilgili fotolarıda vericem sonrasında belki arkadaşlara fikir vermiş oluruz
Fiberglas düşündüm ama sıkıntı şu kalıp yapılması gerekiyor. Kalıp yapmak için kullandığım enerjiyle kanoyu bitiririm. Hafiflik açısından sorun yok 125/250 cm ebadda tam 2 sac levha kullanıcam toplamda 18 kg oluyor taşınabilir boyutta ki 25 kiloya kadar sıkıntıda yok.
yaklaşık 1 senedir kızıma verdiğim sözü tutabilmek için kano planı arıyorum -sanırım doğru yerlere bakmadım- herneyse sonunda çift kişilik kano için tüm yönlerden bir cephe cizimi buldum mimarlığımızı konusturup postaları çıkardım. Maketi hazırlayıp sonuca baktım güzeldi şimdi sıra yapımına...