w_are_u kullanıcısının son içeriği

1. W

Sac Kano Yapımı

Ynt: Sac Kano Yapımı Kusura bakmayın işin üstünde sağlık problemleri nedeniyle duramadım. Ama başlıyoruz yeniden. Aşağıda yaptığım posta kalıbı var, bunun üstünden sac levhaların kalıbını çıkardım. Bir süredir bekliyordu bu günlerde saçları kesmeye başlıycam. Ortamım biraz bizim oğlanın işleri...
  2. W

Sac Kano Yapımı

Ynt: Sac Kano Yapımı olabilir tabi niye olmasın en azından ilgili arkadaşlara bir alternatif olurdu ama yine de farklı bir süreç çalışmak lazım hele bi kendimize yapalım imalatla ilgili fotolarıda vericem sonrasında belki arkadaşlara fikir vermiş oluruz
  3. W

Sac Kano Yapımı

Ynt: Sac Kano Yapımı Fiberglas düşündüm ama sıkıntı şu kalıp yapılması gerekiyor. Kalıp yapmak için kullandığım enerjiyle kanoyu bitiririm. Hafiflik açısından sorun yok 125/250 cm ebadda tam 2 sac levha kullanıcam toplamda 18 kg oluyor taşınabilir boyutta ki 25 kiloya kadar sıkıntıda yok.
  4. W

Sac Kano Yapımı

yaklaşık 1 senedir kızıma verdiğim sözü tutabilmek için kano planı arıyorum -sanırım doğru yerlere bakmadım- herneyse sonunda çift kişilik kano için tüm yönlerden bir cephe cizimi buldum mimarlığımızı konusturup postaları çıkardım. Maketi hazırlayıp sonuca baktım güzeldi şimdi sıra yapımına...
  5. W

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Honda VT750 Shadow ACE

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm