woswoscu07 kullanıcısının son içeriği

1. W

Ultra Lüks Off-Road Kamyonu! Sosyete Kapışıyor...

Ynt: Ultra Lüks Off-Road Kamyonu! Sosyete Kapışıyor... ben boluda görmüştüm bu tarz bir makineyi...bir daha görürsem modeline bir bakayım..
  2. W

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT ben buna katılmam ...benim gibi piyasayı bilmeyen adamlar sırf arac hoşuna gitti diye o parayı veripte alırsa,buradan benim bile içim yanar..parayı kazanmak kolay değil..onun için değerinin üzerinde istenilen aracın masaya yatırılıp yorumlanması daha doğrudur.
  3. W

LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi yaz tatilinde antalyaya gelirsek inşallah bir etkinlikte aracı yakındanda incelemek isteriz izniniz olursa..
  4. W

Merhabalar. Antalya'da kamp yeri.

Ynt: Merhabalar. Antalya'da kamp yeri. antalyalı olarak kamp yeri olimpos iyidir...tenizi temiz havası temiz sakin ....
  5. W

Siz ne dersiniz?

merak ettiğim bir konu daha var,benim bu konularda kayda değer bir geçmişim olmadığı için bu işlerden malesef pek anlamıyorum.Konuyu şöyle özetleyeyim. Öğrendiğim kadarıyla eski model ve motor gücü yüksek olan araçların vergi miktarı arttırılacakmış.Off road araçlarının da geneli 4000 cc nin...
  6. W

OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ

Ynt: OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ merak ettiğim bir konu daha var,benim bu konularda kayda değer bir geçmişim olmadığı için bu işlerden malesef pek anlamıyorum.Konuyu şöyle özetleyeyim. Öğrendiğim kadarıyla eski model ve motor gücü yüksek olan araçların vergi miktarı arttırılacakmış.Off road...
  7. W

böyle birşeyden arazi aracı olur mu?

Ynt: böyle birşeyden arazi aracı olur mu? 2-3 ay önce unimog ile yurt dışından bir çift gelmişti,akşam saatleri gece dükkanın önüne aracı koyup koyamayacaklarını sormuslardı,kameraların gördüğü bir yere park ettik,kapalı kasa karavan tarzı yaptırmışlar,kullanışlıydı ancak yurt dışından nasıl...
  8. W

Ynt: OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ bende malum siteden bakmaya başladım bile...hadi hayırlısı bakalım...
  9. W

Ynt: OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ yapılısı 0.70 standart haliyle 0.60 krş civarı yakıyormuş jeepler...Ama olsun ,zaten aşklar hep böyle...
  10. W

Ynt: böyle birşeyden arazi aracı olur mu? boş iken ortalama değeri iyiymiş aslında 3 km de 1 litre.
  11. W

Ynt: OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ satılık ilanlarındaki araç sahiblerine özellikle aynı soruyu soruyorum ,vergi ve lpg sarfiyatını hepside ağız birliği etmişçesine 0.40/0.45 kuruş diyorlar.Bu mesajı okuyan jeep kullanan arkadaşlar bizi daha net bilgilendirir sanırım...satıcı olunca hepside...
  12. W

Ynt: OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ olayı şöyle özetleyeyim öyleyse...önce sadece konforlu yakıtı az olan modifiye edilmiş bir şey arıyordum ..aklımda bir model yoktu...sonradan 2.el malzemeyle modifiye mi etsem diye düşündüm.modifiyede de içinden geçen jeep ancak td 5 leride tavsiye eden arkadaş...
  13. W

LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi çok şık duruyor boyası ,güle güle kullanın şimdiden... benimde merak ettipğim off road aşamasında bu mat boyalar normale göre daha mı az zarar görüyor, bir çok arkadaş mat siyahı tercih ediyor da,merak ettim.
  14. W

Ynt: böyle birşeyden arazi aracı olur mu? bunlardan karayollarında vardı ,şu an hala kullanımdalar mı bilmiyorum ama bu araçların sesine hasta oluyor insan ...para çok dan da çoksa revizyona gidilir ancak tavsiye edilmez bence boşa gider.
  15. W

Ynt: OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ jeep görüntü olarak oldukça hoşuma gidiyor ancak şu an sıkıntı yaşadığım konu kendim mi toplayayım yoksa toplanmış bir taneyi beklemeye mi başlayalım ona karar veremedim . sıfır malzemelerle toplamayı bende isterim ancak 30-35 bin tl arasına mal olur sanırım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri