xirzoop kullanıcısının son içeriği

1. X

Vinç Montajı Görselleri - Çeşitli Araç Modellerinde

Bu samurainin lastik ölçüleri nedir acaba biliyor musunuz? SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. X

Komple Boya Masrafı

bu arabanın hastasıyım aynısı gibi yapsam yeter bana
  3. X

Komple Boya Masrafı

2500 tl ye de boyanabilir gezen bilir diye boşa dememişler bir katane boyacı gezdim :) bana verilen fiyat benim aracıma özel bir fiyat sizinki bu kadar pahalı olmayabilir benim kaporta işçiliği baya var hepten bitik değil ama ön kaput değişse daha iyi olacak neyse birde ben komple sökülüp öyle...
  4. X

Vinç Montajı Görselleri - Çeşitli Araç Modellerinde

Dursun usta Samurai için hangi vinç ve fiyat ne oluyor? SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. X

Off Road Işıklandırma Nasıl Olmalı

Teşekkürler. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. X

Suzuki Samurai 3d Modeli

başarabilirsem ekte çeşitli formlarda suzuki samurai araçlarının 3d modellerini paylaşacağım azcık model bilen arkadaşlar yapmak isyedikleri eklentileri modifikasyonları öncelikle bu 3d araç üzerinde uygulayarak gönüllerindeki formu araclarına yansıtabilirler. ekteki bütün araçları...
  7. X

SUZUKİ SAMURAİ İçin en uygun Lastik Hangisi ?

Sıklıkla kamp için arada dağ tepe de dolaşabilegim bir lastik arıyorsam ölçüleri ne olmalı? Teşekkürler. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. X

Off Road Işıklandırma Nasıl Olmalı

Merhabalar samurai için off road ışıklandırmasında olmaz da olmaz nedir? nasıl yapılmalıdır? ne tarz malzeme kullanılmalı? Örnek resimler ile bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi? Forumda Bu iş için biçilmiş bir kaptan varmı yardım alabileceğimiz? Yardımlarınız İçin şimdiden teşekkürler...
  9. X

Komple Boya Masrafı

Bu arada sadece boya işi yok kaporta da yer yer çürük ler var araç komple baştan aşağı sökülüp kasa kupadan ayrılacak ve kadadaki bütün çürükler onarılıp iliklerine kadar boyanacak SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. X

Komple Boya Masrafı

Nerede yaşıyorsunuz arabayı oraya getireyim :) SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. X

Basit Güvenlik Sistemi

Malum bu araçların kapısı bacası yok gibi hırsızlığa karşı nasıl bir önlem alınmalı? Profosyonel bir hırsıza denk geldik mi hiç Şansımız yok isterse en kral sistem olsun adamlar dakikalar içinde götürüyor. Benim derdim stajyer hırsızların kurbanı olmayalım yeter. bende cçoook eskiden bir Toros...
  12. X

Bekar Insanları Ayrıştırıp Almayan Kamp Yeri Ile Ilgili...

Evlilik belgesine bakmıyorlar mış Karavanda dam var mı yok mu ona bakıyorlar mış. Evli ve damsız iseniz yine giremiyorsunuz :) böyle bir uygulama yapmaya hakkı yok bence gece klübü gibi :)) güvenlik görevlisi bulundurmalı SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. X

Komple Boya Masrafı

Şimdiye kadar aracı görüp de fiyat veren kaporta boyacı ustalardan en yüksek fiyat veren 7500 en düşük 6000 ve arada 7000 verenler de var. Hepsine mümkün olduğunca aynı tarifi yaptım ona göre fiyat verdiler görmeden sadece boya için 3000 den başlar diyen de oldu. Konu ile ilgilenen arkadaşların...
  14. X

Samurai Yedek Parça

Telefon numaran da bir rakam eksik SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. X

Komple Boya Masrafı

Birinci sınıf boyayı 3000 e kim yapıyor bu arada SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri