Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2500 tl ye de boyanabilir gezen bilir diye boşa dememişler bir katane boyacı gezdim :) bana verilen fiyat benim aracıma özel bir fiyat sizinki bu kadar pahalı olmayabilir benim kaporta işçiliği baya var hepten bitik değil ama ön kaput değişse daha iyi olacak neyse birde ben komple sökülüp öyle...
başarabilirsem ekte çeşitli formlarda suzuki samurai araçlarının 3d modellerini paylaşacağım azcık model bilen arkadaşlar yapmak isyedikleri eklentileri modifikasyonları öncelikle bu 3d araç üzerinde uygulayarak gönüllerindeki formu araclarına yansıtabilirler. ekteki bütün araçları...
Sıklıkla kamp için arada dağ tepe de dolaşabilegim bir lastik arıyorsam ölçüleri ne olmalı? Teşekkürler.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar samurai için off road ışıklandırmasında olmaz da olmaz nedir? nasıl yapılmalıdır? ne tarz malzeme kullanılmalı? Örnek resimler ile bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi? Forumda Bu iş için biçilmiş bir kaptan varmı yardım alabileceğimiz? Yardımlarınız İçin şimdiden teşekkürler...
Bu arada sadece boya işi yok kaporta da yer yer çürük ler var araç komple baştan aşağı sökülüp kasa kupadan ayrılacak ve kadadaki bütün çürükler onarılıp iliklerine kadar boyanacak
Malum bu araçların kapısı bacası yok gibi hırsızlığa karşı nasıl bir önlem alınmalı? Profosyonel bir hırsıza denk geldik mi hiç Şansımız yok isterse en kral sistem olsun adamlar dakikalar içinde götürüyor. Benim derdim stajyer hırsızların kurbanı olmayalım yeter. bende cçoook eskiden bir Toros...
Evlilik belgesine bakmıyorlar mış Karavanda dam var mı yok mu ona bakıyorlar mış. Evli ve damsız iseniz yine giremiyorsunuz :) böyle bir uygulama yapmaya hakkı yok bence gece klübü gibi :)) güvenlik görevlisi bulundurmalı
Şimdiye kadar aracı görüp de fiyat veren kaporta boyacı ustalardan en yüksek fiyat veren 7500 en düşük 6000 ve arada 7000 verenler de var. Hepsine mümkün olduğunca aynı tarifi yaptım ona göre fiyat verdiler görmeden sadece boya için 3000 den başlar diyen de oldu. Konu ile ilgilenen arkadaşların...