Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslinda ucuz etin yahnisi durumu diyemem zira piyasadaki emsallerine gore fiyat olarak bir miktar daha yukaridaydi. Firma sahibinin kulturlu birey gibi konusuyor olmasi ikna edici sebeplerden biriydi benim icin.
Karavan icin aylarca arastirdim bircok firma sahis ile gorusup Rota Karavan Antalya...
Verdiğiniz çoğunlukla eksik ya da hatalı cevaplar için teşekkürler. Neticede görüşmelerimize ait yazışmalar bende de sizde de mevcuttur.
1- Karavanın gerekli tüm aksamlarının kullanımını tarif etmeden hızlıca ayrılmanıza dair bir yanıt göremedim.
2- Sizinle yazışmalarımızda ve karavanı teslim...
Selamlar,
Bu kategori konuyu acmak icin dogru yermidir bilemiyorum fakat kullanicilarin bilgilenmesi amaci ile Rota Karavan Antalya sirketi hakkindaki tecrubelerimi ve sikayetimi paylasmak isterim.
2021 Eylül ayında Rota Karavan Antalya şirketinden karavan kiralamaya karar verdik. Firma...
Guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum.
Yurtdisindaydim vakit bulamadim foruma bakmak icin.
Detaylica bu gece okuyayim mesajlarinizi. Duster konusunda halen negatif durumdayim. Goruntu olarak hic begenmiyorum o aracin dizaynini.
Soyle 1 arac eklenmis bugun tarihli
2000 Land Rover...
Yanit icin tesekkurler,
Duster dizayn ve gorsellik olarak en begenmedigim arac diyebilirim. Duster disinda her arac benim icin uygun aslinda.
Ayrica bu konuda epey arastirma yapmis bir arkadasimda Land Rover Discovery modeli tavsiye etti.
Butceyi mecburen 82.000 civarlarina cikarmak zorunda...
Selamlar,
Uzun zamandir arkadasimla yaptigimiz birkac dag gezintisi sonrasinda bende yaklasik 2 aydir arazi araci almak icin arastirmalarima basladim.
Kusura bakmayin forumdaki ilk mesajim tavsiye almak uzerine olacak.
Oncelikle forumdaki birkac konuyu bastan spna okudum ve devaminda uye olarak...