xxBuLenTxx kullanıcısının son içeriği

1. xxBuLenTxx

4 Veya Max 5 Kisilik Sıfır Iran Çadırı 5 Sn Kurulum 2x220 Boy 2m

Bence yanılıyorsunuz, sizin fotoğraftaki bahsettiğiniz kabin modeli ama videoyu dikkatli izlerseniz, bu ondan daha geniş boyutlara sahip, yani tahmin ediyorum 2 iki kişinin rahat uzanıp yatabileceği boyutlara sahip...
  2. xxBuLenTxx

4 Veya Max 5 Kisilik Sıfır Iran Çadırı 5 Sn Kurulum 2x220 Boy 2m

Merhaba; Fiyat nedir? Nekadar zamanda gelir? Nereden teslim alınabilir?
  3. xxBuLenTxx

Türkiye Turu Yapmak Isteyen Yol Arkadaşı :)

Merhaba; Yapmak istediğiniz şey gerçekten takdir edilecek bişey, bende hep hayalini kurmuştum böyle bir turun ama buna hiç zaman bulamadım, hem kendinizi hemde başka macera severleri harekete geçirmeniz ve önayak olmanız çok güzel... Bence olumsuz düşünceleri hiç umursamayın, onlar sizler kadar...
  4. xxBuLenTxx

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

Merhaba; Adım Bülent, Bursa ve İstanbul' da yaşıyorum, etkinlikleriniz çok güzel, ramazandan sonra Bursa' ya yolunuz düşerse yada Bursa' ya doğru bir etkinlik düzenlerseniz beklerim, uludağ' da sizleri misafir etmek isterim... Whatsapp grubunuza benide eklerseniz sevinirim 05325924353
  5. xxBuLenTxx

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar herkese; Ben Bülent, Bursa' da yaşıyorum, kamp, su sporları, doğa sporları ile ilgiliyim... Bu platformda, aradığım ve merak ettiğim hemen hemen herşeyi bulabildiğim için mutluyum, herkese iyi eğlenceler...
  6. xxBuLenTxx

Uludağ Da Kamp Yapmak Isteyenler

Uludağ' da Yiğitali Köyünün üst tarafında kendimize ait bir hobi saklı bahçemiz var, etrafı duvar ve tel örgülerle çevrili, 12 dönümlük bir arazi içerisinde, bol oksijen ve doğa ile iç içe, içerisinde elektrik, su, 3 adet wc, su deposu, iki odalı banyolu, mutfaklı konteyner ev ve bir karavan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR