yago kullanıcısının son içeriği

1. yago

Hangi Çadırı Almalıyım?

Hayirli olsun rider 76.Guzel kamplarda kullanman dilegiyle :) Nereden ve kac tl ye aldin acaba?
  2. yago

Hangi Çadırı Almalıyım?

Meydan av da yuzde 10 indirimde bulunuyor.Kendileri zaten Turkiye distrubitoruymus. Asagi yukari bir kac lira fark ediyor ama daha guvenilir bence ama tabikii tercih meselesi.
  3. yago

Hangi Çadırı Almalıyım?

Selam.. Bence oncelikle dusuncen Husky cadir olsun.Istanbul Karakoyde Turkiye distributoru Meydan av var size baya yardimcida oluyorlar.Husky Burton ve Bird modellerini tavsiye ederim.Nakit odemelerde indirimde sagliyorlar. Bende Aprenaz ve Husky arasinda hem maddi hem manevi kararsizlik...
  4. yago

Caretta 1500 Mu Pi2010 Mu

merhaba asliond, ben tek kisi oldugum icin ve basoglu bu konusa tecrubeli oldugu icin caretta karavani tercih ettim..fakat yatak ebadi 150*200 yani cift kisilik bir yatak..basoglununda boutique die bi modeli var ona bir bakin derim.
  5. yago

Çekme Karavan Hangisi

o zaman bence basoglu caretta direkt oneririm bende de var cok fazla kullanma sansim olmadi ama tavsiye ederim.. sahibinden.com da bir kac tane caretta var bak istersen.simdi yaz sezonu gelicek fiyatlar artar biraz hizli olman gerekebilir.
  6. yago

Çekme Karavan Hangisi

Selam Fatihusl86, Oncelikle hosgeldin..Ne kadar bir butce ayirdin oncelikle? -Basoglu Caretta -Pino Pi2010 -Kasif modeli var karavanci bir arkadasin yapmis oldugu Ama oncelikle nasil birsey aradigin ve butcen onemli...
  7. yago

Caretta Kullanicilarinin Dikkatine

yok mu hic caretta kullanan karavandaslar :)
  8. yago

Caretta Kullanicilarinin Dikkatine

Merhaba arkadaslar, Turkiye'de veya Istanbul'da Caretta veya Pi2010 kullanan kampci arkadaslari bir araya toplamanin guzel fikir olucagini dusunuyorum.. Buraya iletisim bilgilerinizi ve nerede ikamet ettiginizi kisa bilgi halinde yazarsaniz sevinirim.. Tesekkurler.Iyi kamplar
  9. yago

Uyku Tulumu Hakkinda Fikir.

Bu bahsettigim cadir yuksek irtifa degil tabiki ama kisinda sizi goturur diye dusunuyorum. Bence gozunuz kapali alabilirsiniz dayanikli ve kaliteli.Bende bird modelini en yakin zamanda meydan av dan alacagim.
  10. yago

Uyku Tulumu Hakkinda Fikir.

merhaba blackuser, cadir icin husky bizam veya bird modeli tavsiye edebilirim 3 mevsim ve sana yeterli olur die dusunuyorum. bird model 3 kisilik bizam model 2 kisilik. istanbul karakoyde meydan av ise husky turkiye distirutoru oradan bilgide alabilirsin.
  11. yago

Kapadokya Kamp 25 Mart

1-2-3 burdur salda fest teror olaylarindan dolayi ertelenmis ilgilenen arkadaslarin haberi olsun...
  12. yago

Ceki Demiri Tavsiyesi

Merhaba gezenbilir ailesi, Karavanimi satin aldim simdi sira ceki demirine geldi.. Bosal mi Auto Hak mi veya herhangi bi tavsiyesi olan arkadaslar yardimci olabilir mi? Tesekkurler.Iyi aksamlar...
  13. yago

evet aldim frappe
  14. yago

istanbul anadolu yakasi
  15. yago

murat bey tesekkurler isitici icin..nereden temin edebilirim var mi bildiginiz biryer?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri