Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracım om601 104hp diye biliyorum fakat artık bu araçlar 20 yıllık ve etkileri illaki oluyordur beygir de zayıflama gibi.. Trafikte şehir içinde sorun yok 10 litre civarında yakıyorum sanırım tabi bu benim kullanımım. 5bin de bir yağ filtre vs. değişirim.
Ben günlük kullanıyorum 2.3TD gayet memnunum zaten tek aracım var bazen off road yaptığımda oluyor ama daha çok doğa gezisi diyelim. Motorlarda sorun olmuyor mercedes olduğundan sonuçta yağ su eksik değilse devam ediyor bir şekilde ama kasaları yıpranmış çok araç var maalesef..
İstanbul'da...
Merhabalar forumu o kadar okudum o kadar mesajını gördüm ki artık tanıdık birisin bizim için :) Ciddi bi 2.3TD korandocu olarak fikirlerine çok açım abi. Kısa zamanda mesajını bekliyorum. Saygılar.
Ben konuya kısmen yeni bir Korando'cu olarak hareket katayım istedim. Ben de burada okuduklarımla Korando sahibi oldum birkaç aydır işler güçler derken zaman pek bulamadım ama kendimce güzel şeyler planlıyorum. Abilerimizden ilgi alaka bekleriz. Saygılar..