yasinkaradeniz kullanıcısının son içeriği

1. yasinkaradeniz

2004 Grand Vitara İçin Yardım..

Ynt: 2004 Grand Vitara İçin Yardım.. sipariş verdim özel yapım 15 gün filan sürecek. sonucunu paylaşırım.
  2. yasinkaradeniz

Ynt: 2004 Grand Vitara İçin Yardım.. arkadaşlar teşekkürler. uzun süren araştırmalarım ve denemelerim sonucunda en uygun olarak 215/70/16 uydu. Hiçbir sorun yaşanmıyor. Şimdi sıra sisler ve alt muhafaza da. Bir de katlanır çadır siparişi verdik
  3. yasinkaradeniz

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım bartın amasra da tavsiye edilir. madem yaz olacaksa deniz kenarı olmalıdır diye düşünüyorum.. taze balık, yanında ünlü amasra salatası. yeşil ve mavi bir arada bulabileceğiniz bir yer. bizde yazın jiplerle çadırlı gitmeyi düşünüyoruz o taraflara..
  4. yasinkaradeniz

Ynt: 2004 Grand Vitara İçin Yardım.. evet flanş denemek hiç aklıma gelmedi. onu bir deneyelim bakalım. olmazsa 235/65/16 bridgestone bulduk onunla idare edicez artık.
  5. yasinkaradeniz

arkadaşlar 2004 2.0 otm grand vitara aracım için 235/70/16 BF at lastik almayı düşünüyorum ama denemelerimize rağmen lastik çamurluk iç taraflarına sürtüyor. Bu lastiğin uyumlu olması için ne gibi işlemler yapmam gerekir? İlla ki yükseltme kiti mi kullanmak lazım? yardımlarınızı bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri