yasinşirin kullanıcısının son içeriği

1. Y

Sıfırdan Çekme Karavan Yapımı

maşaallah hocam süpersiniz tebrik ederim herşey çok güzel gidiyor. afiyetle sağlıkla keyifle kullanırsınız inşaallah. darısı başımıza ... :)
  2. Y

Şase Yüksekliği

hocam hiç oraları kesip zayıflatmayın aman haa tehlikeli olur şaseniz, hele bir karavanı bitirin dolu ağırlık ile ne yüksekliğe geldi bir bakın, ona göre kaplin altındaki bağlantı levhası sacını, U şasenin üstünden söküp (4 civatalı olan) bunu U şasenin altına bağlayın aynı delik ve vidalarla...
  3. Y

bunun cevabını bende merak ediyorum fakat nem ile ilgili olabilir diye düşünüyorum. nem ile ilgili düşünce ve tavsiyelerinizi de buradan paylaşırsanız takipçiler için çok faydalı olacaktır, kolay gelsin selamlar
  4. Y

Çekme Karavan Yapımı Için Yardım

bende dış cepheye karar veremedim kontra + özel bir yalıtım boyası olabilir alüminyum kompozit de olur ctp levha da olabilir hangisi nasıl olur fiyat performans oranı ileride tamir gerekirse gibi konular kafamdaki soru işaretleri
  5. Y

tebrik ederim, şimdiden hayırlı olsun. Merak ettiğim bir nokta var, iç lambriyi nereye tutturuyorsunuz? zira köşe profilleri yalıtımla kapanmış durumda. yeni bir profil mi ilave ettiniz köşelere acaba nasıl çözdünüz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri