Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Malzeme Listem
Toplam türkiyede almaya kalksam 7000 tl civarı tutar ama yurt dışından alacagım için 3,4 malzeme bedava gelicek zamanla sıkıntı çıkmazsa on numara bi malzemem olucak.İlk başlarda bana abartıyosun uçma diyen çok oldu ama şimdi :D hepsi helal diyo.Bu sporu en çok sevdigim...
Ocak konusunda bende çok ikilem deyim çünki reactor iyi güzel ama jetboil daha kullanışlı gibime geliyor . şeklinden dolayı biraz bardaga benzediği için çorba vb bişeylerde sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.Ama reactorda kesn bi tabaga koymak gerekecek 2 veya 3 kişi oldumu oda...
Evet bi çogunu yurt dışından alacagım.Çünki TNF mountain 25 türkiyede 1700 tl amerikada 1048 tl aradaki fark ile nerdeyse yarı malzemeyi alabiliyorum.Ayrıca genel de pahalı malzemeler gibi geliyor ama değiller.Türkiyede çok pahalı . 2 sene sonra interrail planıda yapıyorum...
Teşşekkürler,2 buçuk ay oldu kaya tırmanışı olarak başlayalı ancak kaldıgım yurtta 14 metrelik bi yapay duvarda haftanın en az 3 günü boulder ve tırmanış yapıyorum.Malzemelere çok önem veriyorum çünki forumda okumuş oldugum yorumlara ve tavsiyeler sayesinde bu mazleme...
Çadır : The north face mountain 25 500$
Uyku tulumu :Pajak 16h (expedisyon için) , Husky enjoy (normal şartlar için)
Mat : Therm-a rest sol z lite
Çanta : Deuter aircontact pro 70 + 15
Ocak : Msr reactor
Çeket : The north face Crimtastic hbrit
Pantolon : Haglofs rugged mountain (strech...