Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ılandakı plakalar farklı. araçlar farklı. ne yapmaya çalışmış bu laz :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-orjinal-arazi-canavari-143822239/detay/
Ynt: Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:)
kardeşim yada abim( yaşınızı bılmıorum sonuçda) bende yaklaşık 5 aydır cocuklugumdan beri merak saldıgım bu aracın araştırması içerisindeyım. Kutluhan abimin dediği gibi gözünü karartıcaksın, çünkü bu araçlar cok eskı araçlar. birisi cok...
Ynt: Şanzıman Vites Oranları
;D simdi burda bi çorba olayi oldu sanirim. Şaftla teker arasimda diferansiyelmi var şanziman mi. Kacimci vitese takadsan tak şaft ile teker donusu ayni olur. Vites oranini şaft ile krank Rasinda hesaplamak gerekmez mi? Yaniliorsam duzeltin beni lutfen...:
Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;)
öncelikle siz saygıdeger abilerim benden yorumlarınız esirgemediğiniz için hepinize cok tsekkur ederim gercekden.
sayenizde cj hakkında bi ço sey ögrendim ve daha bi anslıkopedi ögrenmem gerektiğinin de farkındayım.
dediğim seylerde...
Ynt: Forumdaki Resimler Neden Görünmüyor ?
valla sorun ne zamandır devam edıor bılmıorum, yenıyım aama resım goruntuleyememek gercekden cok can sıkıyor. yenı topladıgım dıye bı baslıga bakıosunuz kı hıc bişi yok. cunku resım yok......
ya abı 10000 dedıysem 11 olur 13 olur 14 olur. demek ıstedıgım mekanık aksam konsunda basımı pek agrıtmasın :) varsın boyası kotu lsun, tentesı yırtık olsun lastıkler kotu olsun, motor kotu olmasın ama :)
motoru şasesi dıferansıylı saglam...
Saygi deger abim öncelikle ilgin icin cok tesekkur ederim.
Aslinda son dedigin cok mantikli lakin parayi basiyim kafam rahat olsun muhendis mantigina ters :-)
Bisan ihlas bisikletlerin turedigi donem orta 1 e gidiorum. Babam aliyim dedi...
Ynt: Pazarlığını Yapıp 2 Gun Sonra Alacagım Araç Yorumlarınızı Bekliyorum.
Boyle seyler yapmayin. Alan var, almiyan var, almak isteyipte alamayan var :-) cok hos arac. Bence biraz daha krom uygulamalar daha tatli gosterir araci ( kendi kanaatimce)
Ynt: 2.el 5cm'lik Cj5 Flanş Aranıyor
Abi aliminyumdan pistonda yapiyolar güğümde :-) ama o flanşlarin uzerine teker baglaniyorsa civata kulaanilarak bi eksenel kuvvet de olusturuluyordur. Neyse kafa karismasin kisacasi tak abi durdugun hata :-)
Söyle anlatiyim
Araci %99.9 asfaltda kullanicam. Offroad dusunmuyorum ve hiz meraklisida degilim. Yuksek lastik tutkum yok ama genis lastikler cok hosuma gidiyor helede dodik takildikdan sonra hafif disari tasanlar :-)
Kissadan hisse...
Ynt: Ekonomik Cj5?
Saygi deger abilerim benim gibi cj ye merak salan ama cahil bi acemiden yorumlarinizi esirgemediginiz icin cok tesekkur ederim her birinize. Sayenizde aracim 35 kurus yakiyor diye ilan verenlerin bol keseden üfürdügünü anladim :-) artik 500 yakan ilanlari degerlendiricez :-)
Ynt: Ekonomik Cj5?
500 u gozden cikardimda kimisi 700 800 dio. Tirsiorum acikcasi. İkinci arac olarak degil birinci arac olarak alicam cunku, hatta ilk arabam olucak. Uzun mesafe yolum yok o yuzden ekonomik olmasini beklemiorum ama 700 de cok :-)