Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alper bey siz geziyi 2011 yılında yapmışsınız ama ben gezenbilirin yeni üyesi olduğumdan ancak 2016/Aralık ayında okuma fırsat bulabildim. Çok güzel bir gezi olmuş, çok da güzel ve akıcı ayrıntılı bir şekilde de anlatmışsınız. Sanki sizinle beraber bende oraları gezmiş gibi oldum...
Sayın belka takipteyim. Yeni turunuzda iyi eğlenceler dilerim hayırlı kazasız belasız yolculuklar dilerim. İnşallah önümüzdeki yıl bende emekli olup bir karavan almayı düşünüyorum tecrübeleriniz ve anlatımlarınız faydalı olacaktır bana. Hayırlı günler iyi gezmeler dilerim.
Dostum güzel bir gezi olmuş, ayrıca anlatımlarınız da bir edebiyatçıyı veya gezi rehberini aratmayacak derecede akıcı ve anlaşılır nitelikte güzel paylaşımlarınız için teşekkürler. Ancak gezinin geri kalan kısmını da merakla beklemekteyim bizi daha fazla bekletmeyin. Selamlar
Selim bey tebrik ederim başlamak bitirmenin yarısıdır derler, çalışmalarınızı merakla takip ediyorum. İnşallah tez zamanda bitirirsiniz. Bana yapmış olduğunuz önerileriniz içinde ayrıca teşekkür ederim. Benim teknik bilgi ve berecrim olmadığından ben ancak ya hazır alacağım yada yaptıracağım...
Değerli Bartek güzel bir hesaplama yapmış. Kesin bir bilgi olmadan bu kadar büyük bir risk en azından benim çok fazla. N e demişler köpeğe dalanmaktansa çalıyı dolanmak evladır.
Değerli dostlar mobil araç, mobil ofis ne derseniz deyin mevzuatı arkadan dolanarak ötv yi aşmanın bir yolu olduğu bilgisini alarak sizlerle paylaşmak istedim. Benim böyle bir iş yapma fikrim yok kimseye de böyle bir tavsiye de bulunmuş değilim. Bana kalırsa ben sağlamcıyım, hergün korkulu rüya...