Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli
Ahmet Bey eşinize geçmiş olsun.ç Umarım karavanınızı sağlıkla teslim alırsınız. Başınıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiş cinsten malesef. Umarım ne sizin ne de başkalarının başına benzerleri asla gelmez. Sizi ve eşinizi bir türlü arayamadım...
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.
Gezinizi büyük bir keyifle okudum. Bu kadar ayrıntılı anlattığınız özellikle de canım ülkem için canını vermiş Atamıza ve şehitlerimize göstermiş olduğunuz ahde vefa içinde tebrik etmek isterim. Umarım güzel ülkem bu...
Merhabalar geçen gün internette dolaşırken resimdeki gibi bir uygulama gördüm. Bu ev tipi lavaboda Japonya'da yapılmış bir uygulama. Orada suyu en az 3 kez kullanmadan kanalizasyona karıştırmadıklarını duymuştum. Karavan gibi sınırlı su depolayabilme imkanı olan alanlarda uygulanması nasıl olur...
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli
Merhaba Ahmet Bey
Benim adım Banu adımı belirtmeyi unutmuşum önceden üzgünüm :(
Başınızdan geçenler gerçekten çok çok üzücü adeta kabus gibi ne kadar sıkılıp üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum. Benim okurken kalbim sıkıştı.......
Umarım bu sefer işler...
Ynt: 2. Taraklı Karavan Festivali Görselleri
Levent Bey,
Belki Pelin hanımın yüklediği programın sorunları çözülür bende kalan fotorafları da görür hasetimden çatlar seneye sizlere katılmaya çalışırım :). Sevgiler
Ynt: Küçük Çocuklu Karavancı Ailelerden Haberler
Hoş geldiniz.....
Biz henüz karavanlanamamış ama en kısa zamanda karavan edinmeyi hevesle bekleyen ( en azından ben ve oğlum) bir aileyiz. Denizli de yaşıyoruz. Umarız günün birinde bir yerlerde yollarımız kesişir.
Ynt: 2. Taraklı Karavan Festivali Görselleri
Merhaba
Muhteşem bir festival olmuş sanırım. Umarım önümüzdeki yıllarda bizde karavanlanır aranıza katılırız :)
Yalnız ben Pelin hanımın yüklediği fotorafları göremiyorum bende mi bir sorun var acaba....
Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011
masal tadındaki anlatımlarınızı büyük keyifle okuyorum. Ama kıskandığımı da itiraf etmeliyim :-[
En kısa zamanda bir karavan alıp yollara düşmeyi ümit ediyorum. Sağlıkla kalın. Yolunuz hep açık olsun
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
ahhh ne güzel aynı şehirdeyiz ilk fırsatta tanışmayı çok isterim . Belki eşimi ikna etmemde de yardımınız olur. sizin karavanınız motokaravan mı yoksa çekmemi. Bizim (benim) niyetimiz daha ekonomik olacağı için çekme karavandan yana tabi her ikisininde artı ve...
gerçekten hoş buldulk. Burada bu kadar bilgi bulacağımı tahmin etmemiştim başta. Okuya okuya bitiremiyorum. İş yerimde her kez al artık şu karavanı da kurtulalım senden diyor sürekli bilgisayar başında okurken yakalandığım için :)
eşimi ikna konusu ise ne kadar...
Bende henüz karavanı olmayan bir karavan sever olarak :( aranıza yeni katıldım. Eşimi ikna edip bir karavan almadan önce mümkün olduğunca okuyup bilgilenmeye çalışıyorum. Yani henüz dersimi çalışıyorum. Bir çocuk annesi Denizli de çalışan bir dişhekimiyim. Bir gün...