Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı
Google Earth ile işaretlerim tam olarak yeri ekte var isteyen ordan açabilir yada kordinatlarını yazıyım hem http://maps.google.com/ adresinden bakılabilir hem navigasyonlardan bulunabilir :)
Kamp alanı...
Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı
Hafta sonu gittik kampımızı yaptık görselleri paylaşıyorum hemen :)
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)
Gelen katılan emeği geçen herkese teşekkürler. 10 numara bir organizasyon oldu. Parkurun büyük bir kısmının göz önünde olması izleyenler içinde ayrı bir güzellik ve heyecandı :)
Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)
Biraz önce kamp alanındaydım parkur geçen seneye göre çok daha hoş olmuş daha güzel yerler var :) Tabelaları da koyduk ulaşımda sıkıntı olacak hiç bir durum yok corollayla çıkıp indim binek araçlarla da çok rahat...