Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
İstanbul başlangıç Çanakkale üzerinden arabayla ege kıyı şeridini takip ederek Datça yarımadası gezisi planlıyorum.
Mayıs ayının son haftası veya Haziranın ilk günlerinde çıkış olacak şekilde tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Arabayla...
Ynt: İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs)
Teşekkürler Mehmet abi farklı anlatımın ve paylaşımın için ... Çam ağacına verdiğin destek,karavanı merak edip korumak için bahçelerine
davet eden kardeşler çok özeldi bunları yaşaman,bizlerlede görsel olarak paylaşman için tekrar...
Ynt: UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM
Güzergah ve gezi planı nedir? Ayrıca diğer detaylar hakkında bilgi verirsen (araç,konlaklama vs...) daha aydınlatıcı olur ....
Ynt: Manyetik Tasarruf cihazı
En iyi tasarruf için düzenli araç bakımı düzenli hava filitresi değişimi,buji veya enjektör temizliği ayrıca bunlara gaz pedalına fazla basmamak 100 km hızı geçmeme kuralını da eklersek ekonomik şekilde yakıttan tasarruf etmiş oluruz bi parça mıknatısla olacak...
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
Merhaba Şaban Usta
Sizin gibi değerli ustaların olduğunu görmek beni çok mutlu etti.Yaptığı işin hakkını veren ve bizlerle paylaşan büyük usta başarılarının devamını diliyorum...
Selamlar,Saygılar.....