yilmazvarli kullanıcısının son içeriği

1. Y

Karavanım Bitmek Üzere

Ynt: Karavanım Bitmek Üzere Mehmet Bey google ye plasti dip yazarsanız görseldeki uygulamaları görürsünüz. Ufak bir alanı yapacaksanız gittigidiyorda, hızlıal da vs sprey şeklinde var. Ama alan büyükse kiloluk ve boya tabancası ile atılıyor ve uygun oluyor. Ben sivas ta bir üniversite öğrencisi...
  2. Y

Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Sizi tebrik ediyorum... Saygılar..
  3. Y

Karavanım Bitmek Üzere

Ynt: Karavanım Bitmek Üzere Bu arada ön göğüse plasti dip uygulaması yapıldı. Eğer konsolunuz bozuksa tavsiye ederim. Bir güzel tinerle temizleniyor. Hasarlı çatlak kısımlar macunlanıyor ve sonra uygulanıyor. Aynı sprey boya tarzında fakat kauçuk bir katman oluşturuyor.
  4. Y

Karavanım Bitmek Üzere

Ynt: Karavanım Bitmek Üzere Değerli Gezenbilir üyeleri.. Karavanım nihayet bitti. Ufak tefek işleri kaldı. Ön kupa komple soyularak kaporta boya işlemi yapıldı. Fakat şoför kısmının tabanı ve tavanı beğenmedim. Malum tek döşemeci. Aracın motorunda ateşlemeyi otomatik ateşlemeye çevirdim...
  5. Y

Karavanım Bitmek Üzere

Ynt: Karavanım Bitmek Üzere Dün İtibarıyla aracı evin önüne getirdim. Fotoğraflarını devrini aldıktan sonra yayınlayacağım. Araç çekme belgeli olmasına rağmen mtv borcu işlemiş onu halletmeye çalışıyorum. Aracın motoru benzinli audi motor. Ateşleme sistemini beğenmiyorum. Gidişi hoşuma gitmedi...
  6. Y

Karavanım Bitmek Üzere

Ynt: Karavanım Bitmek Üzere Aracın gün itibari ile döşemeleri onarılıyor.. Sanayiden bıktım artık:( .. Elektrikçi toplamaya başladı... Son kontrollerden sonra bu hafta biter umarım.. Fotoğrafları araç bittiğinde tüm restarasyon aşamaları ile yayınlayacağım..
  7. Y

Karavanım Bitmek Üzere

Değerli gezen bilir üyeleri, Sene başında aldığım vw alkovenli 1978 model ( muhtemelen lt31 ya da 28 )alkovenli karavanın tadilatı bitmek üzere. Sivas/Şarkışla'da ikamet ediyorum. Karavanımı alır almaz kupa kısmını tamamen yapabilmek için tavan ve taban ön göğüs vs. çıkartarak kaporta ve boyaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR