Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba!
Ben Mustafa Yaldız, Düzce'liyim. Çeşitli kozmetik ürün satıcısıyım ve yeni çıkan bir üründen bahsedeceğim. Bunu sunmamın nedeni, kamplarda, trekkinglerde uzun mesafeli yolculuklara çıkılıyor ve ardından bacaklardaki hissedilen ağrı insanın canını sıkıyor ve diğer aktiviteler...
Herkese merhaba!
Ben Mustafa Yaldız, Düzce'liyim. Çeşitli kozmetik ürün satıcısıyım ve yeni çıkan bir üründen bahsedeceğim. Bunu sunmamın nedeni, kamplarda, trekkinglerde uzun mesafeli yolculuklara çıkılıyor ve ardından bacaklardaki hissedilen ağrı insanın canını sıkıyor ve diğer aktiviteler...
Ynt: Bu çadırı nerede bulabilirim ?
bende şaşırdım ondan soruyorum hani varsa alalım diye :) bana da tente gibi geldi forumda bir sorayım dedim. 20 lira olunca :)
daybuyday de satıyorlardı yetişememişim kaçırdım 20 TL Ye north face tek kişilik. sadece bu resmi var başka yerlerde baktım internette bulamadım. markasını tam bilen varsa nerede bulabilirm ve fiyatı nedir ?
teşekkürler
Ynt: Düzce - Trekking alan tavsiyesi
Teşekkürler bilgi için. bu mekanları biliyorum, bilmediğim farklı bir alan varsa diye sormuştum yine de teşekkürler :)
Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu
Ad - Soyad: Mustafa Yaldız
Doğum Tarihi: 15.09.1992
Memeleket: Düzce
Semt: Aydınpınar Köyü
İkamet: Küçük Mehmetler Köyü
İlgi alanı: Doğa gezileri, Amatör rafting
Meslek: Öğrenci
Medeni Hali: Bekar