yokozuna kullanıcısının son içeriği

1. yokozuna

Gezenbilir; Aksaray Hasan Dağı Kış Tırmanışı (17 - 18 Mart 2012)

Ynt: Gezenbilir; Aksaray Hasan Dağı Kış Tırmanışı (17 - 18 Mart 2012) takipteyim..
  2. yokozuna

Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011) insanın hayatındaki çok özel anlardan biri Ağrının zirvesinde olmak..ve sen de harika anlatmışsın,tebrik ederim.umarım gelecek yıl birlikte başka etkinliklerde buluşuruz.
  3. yokozuna

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011) pardon Ayşegül olacaktı;D
  4. yokozuna

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011) teşekkür ederim Yeşim.sen de çok kararlısın ve önünde çok zamanın var.mutlaka uygun bir zamanda sen de yaparsın.
  5. yokozuna

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011) merhaba yazıya ekibi tebrik ederek başlıyorum. ben de sizden sonra ağrı yaptım ve hikayemi sizinle paylaşmak istedim.arkadaşlardan bazıları benim,doğubayazıt kaymakamlığı aracılığı ile geçtiğimiz ay düzenlenecek...
  6. yokozuna

ağrı dağı tırmanışım

Ynt: ağrı dağı tırmanışım darısı başınıza Murat bey.umarım siz de en kısa zamanda gerçekleştirirsiniz.
  7. yokozuna

ağrı dağı tırmanışım

Ynt: ağrı dağı tırmanışım
  8. yokozuna

ağrı dağı tırmanışım

merhaba arkadaşlardan bazıları benim,doğubayazıt kaymakamlığı aracılığı ile geçtiğimiz ay düzenlenecek olan ve son anda iptal edilen Ağrı dağı hikayemi okumuştur.ben kaymakamlıktan yeni tarih ilan edilmesini beklerken yine son anda faaliyetin tamamen iptal edildiğini öğrendim.Uzun zamandır...
  9. yokozuna

Gezenbilir Süphan - Ağrı Ekspedisyon Planı (Temmuz 2012)

Ynt: Gezenbilir Süphan - Ağrı Ekspedisyon Planı (Temmuz 2012) selam arkadaşlar önümüzdeki günlerde ağrı-süphan-nemrut üçlemesi yapacak olan bir grup var ve bu tur için 7 gün planlamışlar. demek ki bir haftada bu işler yapılabiliyor(herşey yolunda giderse)gelecek yıl bahsettiğiniz bu tırmanış...
  10. yokozuna

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011) Efe Murat tebrik ediyorum,sizinle beraber tırmanmış kadar heyecanlandık burada.darısı başımıza..
  11. yokozuna

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011) nefesimi tuttum ,izliyorum.şimdi orada olmak vardı...umarım biz de birgün...
  12. yokozuna

St. Paul Yolu

Ynt: St. Paul Yolu Çağatay ,Çiğdem bu güzergahı ben de çok istiyorum.zaman bulabilirsem size katılabilirim.
  13. yokozuna

yalova gezi fotoğrafları

merhaba,yaklaşık 1 yıldır yalova bölgesinde trekking yapıyorum.bölgede muhteşem yerler var.3 resim ekliyorum.ilgilenenler için link verebilirim.
  14. yokozuna

İstanbul Yakınında Kayalar

Ynt: İstanbul Yakınında Kayalar yukarıdaki bir maili görünce aklıma geldi.erikli yaylasında dere kenarından aşağı 400 metre kadar yürünürse muhteşem kayalıklar var.
  15. yokozuna

İstanbul Yakınında Kayalar

Ynt: İstanbul Yakınında Kayalar yalovada gökçe barajının güney kıyısında, üzerinde birsürü çalışma izi olan ve kaya tırmanış eğitimi yapıldığı duyumu aldığım bir kaya var.sanırım 15 metre civarıdır.merkeze 6-7 km.öneririm.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri