Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)
insanın hayatındaki çok özel anlardan biri Ağrının zirvesinde olmak..ve sen de harika anlatmışsın,tebrik ederim.umarım gelecek yıl birlikte başka etkinliklerde buluşuruz.
Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)
teşekkür ederim Yeşim.sen de çok kararlısın ve önünde çok zamanın var.mutlaka uygun bir zamanda sen de yaparsın.
merhaba
yazıya ekibi tebrik ederek başlıyorum.
ben de sizden sonra ağrı yaptım ve hikayemi sizinle paylaşmak istedim.arkadaşlardan bazıları benim,doğubayazıt kaymakamlığı aracılığı ile geçtiğimiz ay düzenlenecek...
merhaba
arkadaşlardan bazıları benim,doğubayazıt kaymakamlığı aracılığı ile geçtiğimiz ay düzenlenecek olan
ve son anda iptal edilen Ağrı dağı hikayemi okumuştur.ben kaymakamlıktan yeni tarih ilan edilmesini beklerken
yine son anda faaliyetin tamamen iptal edildiğini öğrendim.Uzun zamandır...
Ynt: Gezenbilir Süphan - Ağrı Ekspedisyon Planı (Temmuz 2012)
selam arkadaşlar
önümüzdeki günlerde ağrı-süphan-nemrut üçlemesi yapacak olan bir grup var ve bu tur için 7 gün planlamışlar.
demek ki bir haftada bu işler yapılabiliyor(herşey yolunda giderse)gelecek yıl bahsettiğiniz bu tırmanış...
Efe Murat
tebrik ediyorum,sizinle beraber tırmanmış kadar heyecanlandık burada.darısı başımıza..
nefesimi tuttum ,izliyorum.şimdi orada olmak vardı...umarım biz de birgün...
Ynt: İstanbul Yakınında Kayalar
yukarıdaki bir maili görünce aklıma geldi.erikli yaylasında dere kenarından aşağı 400 metre kadar yürünürse muhteşem kayalıklar var.
Ynt: İstanbul Yakınında Kayalar
yalovada gökçe barajının güney kıyısında, üzerinde birsürü çalışma izi olan ve kaya tırmanış eğitimi yapıldığı duyumu aldığım bir kaya var.sanırım 15 metre civarıdır.merkeze 6-7 km.öneririm.