yolcu1981 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Niewiadow Nt 126

Selamlar bu karavanda üç kişi rahat yatar bence dışarıya çadır kurmanıza bile gerek yok.Videolardan incelediğime göre 4 kişilik masa yatak olunca alt kısımda bir kişinin yatabileceği bir alan oluşuyor buraya şişme bir mat serilip çok konforlu şekilde uyunabilir.Sadece gece birisi tuvalete...
  2. Y

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Avrupa karavanlar aslında pahalı değil .Bizim gelir seviyemiz ve paramızın değeri çok düşük böyle olunca bize çok para gibi görünüyor Türk firmaları da bunu çok iyi bildikleri için aslında bize ucuz karavan satıyormuş gibi bir karavanda olması gereken her türkü donanımı çıkarıyorlar 220 volt...
  3. Y

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Size tamamen katılıyorum . Ben gezmeyi seven biriyim Avrupada birçok ülkeyi gezdim. Kendi ülkemde de gezmediğim yer yok.Eskiden bir planlama yapardım kalacağım otelleri planlardım.Uzak bir yerdeyse uçakla giderim hava limanında araç kiralayıp güzel otellerde kalıp 2 yada 3 gün içinde gezimi...
  4. Y

Teşekkürler .Aracım dizel olduğu için torkuda yöksek pek endişe etmeme gerek yok o zaman.
  5. Y

Aracım 1,6 dizel seat leon daha önce hiçbir şey çekmedim. 650-700 kg karavanı çekme nasıl bir şeydir nerelere gidebilirim bilmiyorum en basitinden Antalya da olimposa inip geri çıkamamak var :smiley:. Bahsettiğin gibi o tül sineklik o kadar çok gözüme batıyor ki 83 000 tl lik karavana hiç...
  6. Y

Caretta 1500 inceledim oyle küçük bir karavan değil sadece normal karavana göre hafifdir.Çok geniş yatağı var ama size rahat ayakta duracak bir iç ortam sağlamıyor. Mutfaklı kurulu hazır çadır gibi birşey onun için caretta alınacağına 650 kg civarı iki kişilik banyo ve tuvaletli karavan daha...
  7. Y

Ben niewaidow karavan düşünüyorum oldukça ideal gibi caretta 1500 i inceledim aslında çok küçük değil ve niewadow sanki daha mantıklı gibi
  8. Y

Selam tekrardan, burada karavan almak isteyen arkadaşlar çekme karavanla nasıl seyahat etmeyi düşünüyor acaba. Şuanda karavancılıkta moda campervan gibi herkes bir van almış geziyor.Benim böyle bir bütcem olmadığı için çekme karavan düşünüyordum ama araştırdıkça acaba alsam mı almasam mı diye...
  9. Y

Ben caretta junior da boy olarak hiç sıkıntı yaşamadım gayet yüksek ve ferah geldi banyosu oldukça geniş ben sevdim ama aynı sizin bahsettiğiniz gibi oturma grubunun orada pleksi cam yok ve karavan belki çok güzel ama insanı boğuyor orada mutlaka cam olması lazım birde onu fiyata eklediğimizde...
  10. Y

Zamanım olmadığı için dün çok fazla yazamadım.Uzun zamandır karavan hayalim var artık bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum bu konuda internetten ve forum üzerinden çok araştırma yaptım. Antalya da gerçekleşecek olan karavan fuarını bekliyordum ne yazık ki oda corona virüsü nedeniyle sonbahara...
  11. Y

Selam arkadaşlar forumu 1 aydır takip ediyordum.Yeni üye oldum forum sitesine burada yorum yapan fikirlerini sunan herkese teşekkür ediyorum.Bende 750 kg altı iki kişilik bir karavan arıyorum bu konuda baya araştırdım.Akıl akıldan üstündür sizler ile düşüncelerimi paylaşmak isterim.Şimdilik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri