Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Kastamonu Grubu
selamlarım size ve tum gezenbilir ailesıne. bende gezenbılıre uyeyım .kastamonuluyum. ve birde 48 willys im var. ama bi bi görmek lazım . neyse aranıza benıde kabul edersenız sevınırım.
Ynt: WİLLYS DİFFRANSİYEL
ismail 55 ustam zeki üner ve hüseyin 43 abilerim ben bu willys merakına yenı bulastım. en kısa zamanda her dışlıyi tek tek sayıp gerekli fotoları cekip burada paylasacagım. sizler gibi duyarlı insanların sayesınde insallah bu sorunu cözerım . aman beni unutmayın...
Ynt: M38, MB veya CJ3A araniyor
MERABALAR. bende cj3a var orjinal motor . gayette güzel . bende topluyorum . sadece on dıffrasiyelin icindekı dişliler , celik jant ve geniş taban lastık eksıgım kaldı. düsünürseniz arayın 7500 tl
ARKADASLAR YARDIMINIZ GEREKLI. 1948 model bi willys aldım .ön diffransiyelin icindeki dişliler yok .aksların basındaki dıslıler.
elinde cıkma olan varsa yardımcı olursanız sevınırım.
Ynt: Orj. Cherokee Jant ve CJ için Lastik Jant
merhabalar. benim cj de de sac jant var . yalnızca lastikleri satarsaniz talibim. 05433205240 tesekkurler
Ynt: SATILIK Jeep CJ Jant ve Lastik
MERABA JANT LASTİK SATILMADIYSA TALIBIM
WİLLYSE OLURMU 5*139.7 VE 10.5 OFSET
SON Bİ FİYAT VARMI .ARASTIRMA ASAMASINDAYIM DA