ytanoba kullanıcısının son içeriği

1. Y

Defenderimi Satıyorum

1988 model 2,5 dizel defender aracım masrafsız modelinin en bakımlılarındandır. çalışmayan hiçbir aksamı yoktur vinç ve şnorkel çalışır durumda aracımda değişen parçalar: debriyaj baskı,balata,bilya,üst ve alt merkez şanzuman:1.2. gurp dişli ve geri vites dişli fren: vestenheaus, fren...
  2. Y

Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (hunter) TARIK kardeş şu benim land ı da satsak yardımcı olsan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defendeerrrr-134130040/detay
  3. Y

Satıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defendeerrrr-134130040/detay
  4. Y

Ne Almalıyım

Ynt: Ne Almalıyım eğer düşünürseniz bende 88 düz dizel var ben model ve td yükseltme yapaçağım
  5. Y

Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:)

Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:) eğer düşünürseniz bende 1988 model düz dizel hidrolik direksiyonlu ve görünümü güzel bir aracım var ben yüksek model ve td almayı düşünüyorum irtibata geçebilirsiniz
  6. Y

Bir Kötü Haber Daha

Ynt: Bir Kötü Haber Daha değerli ustalarım ben bir hafta oldu defender aldım 88 model hidrolik direksiyon,şnorkel,çekidemiri, port bagaj var üzerinde seneye muayenede ne gibi sıkıntı çekerim yardımcı olursanız sevinirim ayrıca araç üzerindeki yaban amblemi ve offrood yazıları çıkarmalar sorun...
  7. Y

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur özay bey çok teşekkür ederim süper oldu benim gibi bir acemi için faydalı bilgiler
  8. Y

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur ben yeni aldım 2.5 düz dizel ve hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim yusuftanoba@hotmail.com
  9. Y

Defender Yardım

MERHABA ARKADAŞLAR Aranıza yeni katılan birisi olarak sizden yardım istiyorum yeni aldığım 1988 model 110 düzdizel aracımın v kayışları eski ve numaraları silinmiş durumda yenilerini almam için bana numara bilgilerini verebilecek varmı yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim
  10. Y

V Kayışı Yardım

Arkadaşlar herkese merhabalar ben aranıza yeni katılan arkadaşınız olarak sizden acil yardım istiyorum 1988 model 110 düz dizel bir land rover defender aldım v kayışları eski olduğu için numaralarını okuyamıyorum bana yardım ederseniz sevinirim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri