yts70 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Sizce hangi 4x4?

Ynt: Sizce hangi 4x4? :))) Çok teşekkürler arkadaşlar. Pajero da beğendiğim araçlar arasında. Ağırlık vitara, 2. olarak da sanki pajero gibi görünüyor. Sanırım Off-Road deneyimi kazandıkça, ya da tadına vardıkça model arayışı daha iyi olacak gibi. Cevap yazan herkese vakit ayırdığı için ayrı...
  2. Y

Sizce hangi 4x4?

Ynt: Sizce hangi 4x4? Kısa bir araştırmadan sonra, Vitara'ların sorunsuz, yeterli güçte ve uygun işletme giderlerine sahip bir araç olduğu kanısı oluştu bende. Ne dersiniz? Başım ağrımadan kullanabilirmişim gibi geliyor bana. Bir de yakıtı ve artı ile eksileri konusunda bilgisi olan arkadaşlar...
  3. Y

Sizce hangi 4x4?

Ynt: Sizce hangi 4x4? Bak bu bilgi iyi oldu. Low - High ! Teşekkür ederim Frontera tasarım olarak hep hoşuma gitmiştir. Ancak vergi ve yakıt işi kafamı çok karıştırıyordu. Vergi avantaj dediniz, yakıtına da bakmakta fayda var. Vitara - Frontera şekilleniyor :) CR-V ve RAV4 beğenen yok sanırım...
  4. Y

Sizce hangi 4x4?

Ynt: Sizce hangi 4x4? Evet olur sanki, hazır servis problemi de çözülmüşken. Ankara'dayım bu arada. Başka fikri olan var mı acaba ?
  5. Y

Sizce hangi 4x4?

Merhaba Arkadaşlar. Ben 20.000,00 - 25.000,00 Tl fiyat aralığında, hani beeelki 30.000,00 TL'ye kadar bir 4x4 almak istiyorum. Genelde asfalt ancak arada bir de hafif arazi şartlarına da çıkmak istiyorum. Yavaş yavaş Off-Road deneyimi için. Sizce işletme giderleri makul, çok eski olmayan (1998...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri