Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj Kullananlar Yardımcı Olabilir Mi
sadık ahmet verdiğin bilgiler için çok sağol :) ben 20.000 e kadar bi araba alacaktım temmuz gibi cj leri de çok pahalı diye biliyordum bi bakayım dedim öyle bu fiyatlarda gördüm o yüzden de bilenlere sormak istedim off road amaçlı değil de daha çok...
Ynt: CJ kullananlar yardımcı olabilir mi
Sağolun biri yazdı sonunda [emoji1] biraz gezindim ama net bir fikir edinememiştim tekrar bakayım, birde bir kaç ilan da gördüm 1.7 opel motoru taktık Ford bi motor taktık gibi şeyler var açıklamalarda illa orjinal mi yoksa bunlarda alınabilir mi
Ben CJ 5 almayı düşünüyorum ama hakkında pek bilgim yok sahibinden de gezerken 20.000 e kadar çok güzel araçlar gördüm ama bu fiyata gördüklerim temiz midir bu fiyatta alabileceğim en güzel araç olarak görünüyor ama öğrenci oldugum için yakıt önemli lpg ile ne kadar yaktıgını kullanlar söylerse...