Yusuf Yalçın kullanıcısının son içeriği

1. Yusuf Yalçın

İtalya Alpleri ve İsviçre

Ynt: İtalya Alpleri Ve İsviçre aaaaa! ilk sayfalarda gezi anlatımının büyüsüne kapılıp yanıt yazmıştım, meğerse anlatımın kaynağı Metin Bey hayatını kaybetmiş, Allah rahmet eylesin. Benim için kötü bir tecrübe oldu içeriğe tam bakmadan yanıt yazmak... Ailesinden ve herkesten özür dilerim.
  2. Yusuf Yalçın

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-avusturya-italya-isviçre iletiniz için çok teşekkür ederim Muhammed Bey, inşallah sorun giderilir en kısa sürede.
  3. Yusuf Yalçın

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? yanlış anlamayın ama, Türkiye'de kayak merkezi anlamında ciddi bir hata yapılıyor. Bir kere konaklama yerini dağın zirvesine yapıyorlar, oraya ulaşım başlı başına problem, oysa Avrupa'da yapıldığı gibi konaklama yerleri makul rakımlarda, kayak yapılacak...
  4. Yusuf Yalçın

Trekking Grupları (İç Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (iç Anadolu) Her Pazar ORAN'daki orman kapısından girip Eymir'e inip tekrar çıkıyoruz, çıkış çok dik olduğu için adına By-pas yokuşu diyoruz, çıkan yırtıyor, çıkamayan Pazartesi günü en yakın kardiyoloğa gidip kontrolden geçiyor ::)
  5. Yusuf Yalçın

Türkiye Dağcılık Kulüpleri

Ynt: Türkiye Dağcılık Kulüpleri ne çok dağcılık kulübü varmış anacım...
  6. Yusuf Yalçın

Günübirlik Dağcılık Etkinliği 46 Madde

Ynt: Günübirlik Dağcılık Etkinliği 46 Madde Hayat-memat meselesi..., kopya alındı... elinize sağlık...
  7. Yusuf Yalçın

Niğde - Aladağlar Zirveleri

Ynt: Niğde - Aladağlar Zirveleri off, listelediğin zirveler hepsi birbirinden güzel... dağım gelmiş, gitmeliyim hemen..
  8. Yusuf Yalçın

Orta Avrupa 2013 Gezi Notlarım

Ynt: Orta Avrupa 2013 Gezi Notlarım Hocam ne oldu? Gezi mi iptal? Yazacak şey mi yok ortada?
  9. Yusuf Yalçın

Kamp Yeri Seçimi

Ynt: Kamp Yeri Seçimi 29 Ekim dönemlerinde Maçahel deneyimi olan var mı? Geceleri ortalama hava sıcaklığı vs.?
  10. Yusuf Yalçın

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) geç farketmişim... neyse, 2014 kışında değerlendiririm bu güzel bilgileri...
  11. Yusuf Yalçın

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri elinize sağlık, bazı şeyleri bugüne kadar yanlış biliyor ve uyguluyor muşum...
  12. Yusuf Yalçın

Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik

Ynt: Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik Mustafa Bey'e teşekkür, kompaktlaştırma hizmeti için...
  13. Yusuf Yalçın

İtalya Alpleri ve İsviçre

Ynt: İtalya Alpleri Ve İsviçre Öyle özendirdiniz ki, neyse, seneye yazın inşallah...
  14. Yusuf Yalçın

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan İle Yunanistan İtalya Makedonya Çekme karavanla yurtdışı bana çok zor bir şeymiş gibi geliyor ama anlattıklarınızdan görüyorum ki "uyumlu" boyutlarda araç ve çekme caravan seçildiğinde sonrası daha faydalı, kamp yerine yerleşince gezecek bir aracınız da oluyor. Ama ben yine...
  15. Yusuf Yalçın

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz iş dolayısıyla acele gidip-geldiğim yerler, Motokaravanımla daha geniş bir zamanda tekrar gideceğim buralara, tabi ki anlattıklarınızdan çok faydalanacağız... Elinize sağlık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri