yusuf_33 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Gc 2.7 Mi 4.7 Mi Alayım Kararsızım

Okuduğum mesajlarda 2.7 crd 2002 ve sonrası overland modellerin motorlarında iyileştirme yapılmış diye okudum.Bir de 2003 ve sonrası 4.7 lerde çelik sübap kullanılmış. Demek ki lpg için iyileştirme yapılmış.%90 şehir içi ,işe git gel bol ışıklı 25 kilometre kullanacağım için lpg li de olsa 4.7...
  2. Y

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

WK nın o ön farları yok mu? Sırf bu yüzden eliyorum.
  3. Y

Teşekkür ederim.Davut Ustayı çok duyuyorum da bana çok uzak.Ancak İstanbul a araç bakmaya gelirsem.
  4. Y

Alırken hem ekspertize hem de Yetkili Jeep servisine baktıracağım.Umarım hakkını vererek bakarlar.Sıkıntı şu ki bu araçların düşürülmüş km leri bile 300000 km lerde.Koltuklar ve direksiyon simidi revize olduğu için gerçek km anlamak çok zor.Şuna dikkat edeceğim,çok el değiştirmemiş,büyük kazası...
  5. Y

Cevap için teşekkürler.Bende Tutkuya dönüştü bu araç,aklımdan çıkaramıyorum.Şuan 2017 Qashqai skypack var 37000 km de sıfır gibi onu satıp alacağım ama baktığım GC ler 15-20 yaşında ve 300000 km üzeri.Riske girip alayım diyorum başka türlü kurtulamam bu sevdadan.
  6. Y

Merhaba arkadaşlar.Ben Mersin den Yusuf.Forma yeni üye oldum.Mersin de GC yok denecek kadar az.Bu yüzden sizin tecrübelerinize ihtiyacım var.2.7 ile 4.7 arasında kaldım.Gaza dokununca iyi hızlanması lazım.Vites geçişleri gecikmesiz olması lazım.Yakıt tüketiminde aman aman bir fark var mi? 2001...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,753
Kaydolan Son Üyemiz
galaksiseo06

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri