yusufilkay08 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Suzuki Grand Vitara 5 Kapılı

Full donanımlı 2004 grand vitara kullanıyorum. Normal arazi şartlarında alacağınız araç arazi performansı gayet güzel asfaltta güvenli sürüşe olanak tanıyan monoblok şasili bir araçtır.Orijinal diferansiyel kilidi olan bir modeline ben rastlamadım.Kronik sorunu düşük devirlerde cansızdır.Onun...
  2. Y

(bilgi Alma)1996 Vitara 2.0 V6 4xfourart Ve Sorular

Merhaba 2004 grand vitara aracımda 4xfourart yükseltme kiti kullanıyorum. Kit yakıtı etkilemez yakıtı etkileyen kit sonrası takılan büyük lastiklerdir.(Lastiği büyütmeyecekseniz kiti neden takıyorsunuz dimi :) ) Ben aracı aldığımda amortisörleri bitmişti kitin amortisör takımı 5.000₺...
  3. Y

2004 - 2005 Grand Vitara Fiyatları Ve İşletim Maliyetleri Hk.

Eski bir 2005 gv 1.6 manuel kullancısıyım.Sürüş zevki üst düzey bir araç suzi.2.0 olanı uzun yolda daha tatminkar olacaktır ama bu suzukilerin 1.6 sından 2.7 sine kadar hepsi alt devirlerde cansızdır.Bir fırlama uzayıp gitme beklemeyin.Ama iş araziye gelince sizi oldukça tatmin edecektir.Safkan...
  4. Y

Aranızda Yeniyim Önerilerinizi Bekliyorum

merhabalar arkadaşlar nihayet aracıma kavuştum.2005 1.6 g.vitara sahibiyim artık.siz kıymetli abilerime birkaç sorum olacak *araca yükseltme kiti olmadan çamur lastiği takmak istiyorum,uygun ebat ve varsa marka önerileriniz, *get ile mi yoksa kit ile mi yükseltme uygundur? *araca iyi uyum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri