Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İstanbul'dan İspanya'ya Motosikletle Yolculuk Planı
merhaba
rotanız güzel ama 100 gün uzun bir süre, tek başına sıkılırsınız.
vizeler konusunda fazla bilgim yok sadece bildiğim AB ülkelerine shengen vizesi ile girişler serbest. Makedonya Türklere vize uygulamıyor. hırvatistanı bilmiyorum...
Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk
yurt dışı seyahatte "hiç" dil bilmemek sorun olabilir diye düşünüyorum. en azından belli başlı kelimelerin bilinmesi lazım.
örneğin otoyolda EXİT kelimesini bilmiyorsanız çıkışı kaçırdınız demektir. yada anlık uyarı yazıları, anonsları...
Ynt: E P G 02: Makedonya
merhaba,
bahsettiğiniz niyazibey konağındaki gezi grubu biz olabiliriz. otobüsle sizin rotanızın tersinden başlamak üzere aynı yerleri gezmişiz.
karavanla gezmek için not ettiğim bir rotaydı
Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk
merhaba,
öncelikle Yunanistan üzerinden seyahat edecekseniz araç için uluslararası kasko ve uluslararası ehliyet gerekiyor. uluslararası ehliyeti sadece Yunanistan istiyor.
pazarkule'den italyaya kadar temiz otoyolu var. ve yol...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhabalar
ben, yaşamda yarım asır, iş hayatında çeyrek asırlık üzeyir yılmaz. çiçeği burnunda emekliyim. motokaravan sahibi olmayı planlarken sitenizden haberdar oldum. o kadar yazı okudum ki sitenizde, bir parçası olma isteğim doğdu ve üye oldum...