zahidonal kullanıcısının son içeriği

1. Z

Geleneksel 10. Gezenbilir Kış Kampı Tarihi ?

. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. Z

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

Eyw Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Z

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

Hocam fiyat ve nerede bulduğunuzu paylaşabilir misin Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Z

Ses Yalitimi Usta Tavsiyesi

Dostum o 3 parçayı bana kargola birde ikram yap olmaz mı :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Z

Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Z

Ben baktım boş kapağı çekince arkadasında beyaz bir şey var. Ayrıca sis düğmesinin yanında bir parça daha geliyor ama ne olduğunu bilmiyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Z

Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Z

Bu ne işe yarıyor anlamadım ki hocam. Benim aldığım orjinal sis düğmesi araç önüne ekstra ışık taktığım için muayene öncesi ekstra lambaları sis farlarından ayırmak için düğme monte ettircem. Bu arada koruma barı ekstra büyük sis lambası arka koruma demiri bunlar muayeneye engel mi ? Sent...
  9. Z

Ok çok iyi. Logo ebay den buldum bu arada uygun fiyata sipariş verdim. Sis lambası düğmesi de ARIYORUM onu da aliekspress den sipariş verdim 1 ay da geliyor:) Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Z

İstanbul Anadolu da Mısın yaptırdığın yer olursa ben Oray'a yaptırım olmazsa. Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Z

Bu dolu fitil muhabbetini nerde yaparız bildiğin bi yer var mı Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Z

Zaten en ağır ses davlumbazlardan geliyor Oray'ı ve arka bagaj kapağını çözersem yeter bana gibi. Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. Z

Teşekkürler haklısın. Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Z

Arkadaşım bulamadım paylaşırsan incelemek isterim. Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. Z

Tavsiyen için teşekkür ediyorum açtığım konuların daha önce olup olmadığını araştırdım ve göremedim. Ses yalıtım logo ile ilgili daha önce açılmış başlıkları paylaşır Mısın ? Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri