zekidinc55 kullanıcısının son içeriği

1. Z

2004-2005 Model Grand Vitara 2.0

Arkadaşlar 2.0 grand vitarayla ilgileniyorum. Ama satılık araçların çoğunluğu Sakarya ilinden satılık. Tamamen tasadüf mü yoksa Bunun bir açıklaması var mı? merek ettim doğrusu. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Z

Başoğlu 4.25 Çekme Karavan

Benim aacım 1520kg 143 bg ve 1750 dv/dk 320nm tork değeri var. vag grubunun 1.6Tdi motorları biliyorum kendisini zor taşıyor zaten. Sizin hebanınıza göre 2-3 litrelik artış söz konusu. Benm aracın tork ve bg kıyasladığımızda 2litre civarınd artışa neden olacağı kanaatine ulaşılorum. LG-D802...
  3. Z

Benim bahsettiğim karavanın linki bu SAHİBİNDEN 2002 MODEL SIFIR BAŞOĞLU 425X220 VEGA ÇEKME KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 309739440 Merak ettiğim gerçekten başoğlu isimli firma ürettiği karavanlara uygunluk belgesi veremiyor mu? Yoksa bu karavan anladığım...
  4. Z

Selamlar, Forumu uzun süredir takip ediyorum. Son yaz tatilinden sonra kafamda karavanla tatile çıkmak fikri oluştu. Daha önceden böyle bir tecrübem yok. Aslında ilk olarak kiralık çekme karavanla bir yaz tatilinde tatil yapmayı, karavancılık deneyimi kazanmayı düşündüm. Ancak internet ortamında...
  5. Z

Subaru Foresterla Sahil Yolculuğu...

Ynt: Subaru Foresterla Sahil Yolculuğu... Subaru markası ne tür otomatik vites üretiyor. Yani eski tip tork konvektörlü mü, robotize şanzuman mı? son dönemlerde çıkan çift kavrama mı? yoksa cvt'mi? örneğin benim kullandığım passatta tiptironik olarak geçen 5 ileri tork konvektörlü şanzuman var...
  6. Z

Ynt: Subaru Foresterla Sahil Yolculuğu... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-2008-model-yeni-kasa-temiz-forester-4awd-benzinli-170327488/detay mesela Ankarada yaşadığım şehirde böyle bir araç var güzelde gözüküyor. Ayrıca sürekli dört çeker kilit difransiyel olmadan...
  7. Z

Ynt: Subaru Foresterla Sahil Yolculuğu... Erol bey merhaba ben foruma yeni üye oldum. Yaklaşık 6 aydır vw tiguan ile ilgileniyordum. Tiguan düşünmemin sebebi halen 1.8t passsat kullanıyor olduğum için aynı markadan devam ederim, aracın motoru bildik motor olur ve 1.4tsi motorun vergi avantajı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri