Ziya-Ibrahim kullanıcısının son içeriği

1. Z

2 Çocukla Kamp Yapmak Mı ?

Aynen ogle. Yalniz aile icin biraz zor ola bilir. Mesele yagmur yagdiginda ve ya aksam yemegi zamani aile cadiri bana gore daha mantikli. Kisa yada uzun sureli cadir filan dusunursek tum ihtiyaclari odeyecek bir cadirin olmasini sanmiyorum. Her cadirin kendisine gore eksi arti taraflari vardir...
  2. Z

Bende yorumlardan ayni konuda problem oldugunu okudum. Arpenaz 4.1 Fresh and Black-de sicaklikla bagli problem varmi? Bu konuda hic yorum bulamadim. Internetde kimse bu konuda bir sey yazmiyor. Youtube-da bir sey yok.
  3. Z

Verdiyiniz tavsiyeleri tamamen inceledim. Dekatlondan 4 kisilik tum cadirlarin kurulmasi ve toplanmasi hepsi zor. 3 kisilik Arpenaz Fresh and Black 3xl daha kolay. Cocuklar 4 ve 10 yasinda oldugu icin ayri bir cadirda yatmalari biraz zor oldugu icin Arpenaz 3xl 3 kisilik cadirda 2 cocukla yatmaq...
  4. Z

Bize gore en yakin Samsundaki Decathlon. Birde Rusyadan siparis yapa bilirim. Fiyat konusunda 250-300 TL daha ucuz.
  5. Z

Sık değişeceyimiz yerler olucak .Amma 4 kisilik bir aile icin baska bir secim yok. O zaman uzun sureli ve kisa sureli kamp icin farkli cadirlar almam gerekli.
  6. Z

Sıfırdan Başlıyorum. Yardım Lütfen! (çadır Seçimi, Alternatifler Ve Sorularım)

Her kese merhaba. Arpenaz 4.1 fresh and black konusunda yorum cok az. 4 kisilik bir aile icin uygunmu?
  7. Z

Bilgileriniz icin tesekkur ederim. Hic kamp tatili yapmayan biri icin cok onemli. Cocukla ucretli kamplarda her hangi zorluk oluyormu? Ayni zamanda bizim memleketde kamp olmadigi icin malzeme filan da bulmak cok zor. Su konuda da bilgilerin icin bakiyorum. Turkiye De Arpenaz 4.1 aile...
  8. Z

Yardiminiz icin tesekkurler. Zaten Datca Aktur konusunda su videoyu izlemisdim. Qayet guzelmis. Video: https://www.youtube.com/watch?v=jjGGEqLygs8&t=841s Fiyat konusunda her hangi bir bilgim olmadigi icin karsilastirmam biraz zor olur bence. Gecen sene bir tek yerde oldugumuz icin oglum bu...
  9. Z

Simsi bizlerde ucak konusu bir aileye ait oldugu icin fiyatlar uzaya kadar cikiyor. Bir kisi icin 200 yuroya kadar ve ya daha yuksek ola bilir. 4 kisi icin Istanbula gidis donus 1600 yuro iyi bir para sayilir ))). Arabayla gelirsen en fazla 200-300 yuro olur. Zaten yol da bizim icin sorun...
  10. Z

Simdi siniri Trabzon tarafdan gececegimiz icin yolculugumuza ordan baslamak zorundayiz. Bakuden Turkiye sinirina kadar 1000km. Batum yada Saprda 1 gece durmamiz lazim. Nereye gidecegimiz bilmedigim icin daha sonrakı planı bilmiyorum. İnternetde bir kac yorumlara baktım. Cocuklar icin Ak Deniz...
  11. Z

Simdi siniri Trabzon tarafdan gececegimiz icin yolculugumuza ordan baslamak zorundayiz. Bakuden Turkiye sinirina kadar 1000km. Batum yada Saprda 1 gece durmamiz lazim. Nereye gidecegimiz bilmedigim icin daha sonrakı planı bilmiyorum. İnternetde bir kac yorumlara baktım. Cocuklar icin Ak Deniz...
  12. Z

13. Z

İşin asıl tarafı farklı oldugu icin kamp konusunda hic bilgimiz yok. Kendimiz Azerbaycanliyiz. Kendim Bakude Anadolu lisesinde egitim aldim. Su an oglun aynı okulda 6 cı sınıfda. Gecen sene Turkiyeyi tanitmak icin Trabzona arabayla goturdum. 10 gune icerisinde Trabzonda gezmedigimiz...
  14. Z

Merhaba, Aynı konuyla ilgili bende merak ediyorum. Cocuklar 12 ve 4 yaşında. Gecen sene apartman kiralayıb tatil yapdık. Malesef coucklar boyle tatili hic sevmedi. Bu sene icin kamp tatili yapmayi planladik. Hic deyenimiz olmadigi icin yardim ederseniz cok sevinirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR