Arama sonuçlarınız

1. Akademivet

Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum? freedom058 kardeş sen ne yaptın hala karar veremdinmi? veya aldıysan deneyimlerini paylaşırsan sevinirim

2. Akademivet

Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?

Ynt: Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum? merhabalar. aynen bende son bir kaç aydır sizler gibi düşünerek erba haftasonu, pino 2010 veya 325 almayı düşünüyorum.önümüzdeki günlerde de bunlardan birini tercih edeceğim. pino yu gezdim gördüm çok güzel. erba ya da gittim...
  3. Akademivet

2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!!

Ynt: 2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!! ben sorunumu çözdüm ama başka problem olursa önerinizden yararlanacağım. teşekkürler

4. Akademivet

Ynt: 2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!! yok ben zaten hortumu henüz değiştirmedim. hidrolik pompasını değiştirdim ama hortumunda değişim zamanı gelmiş. nasıl ve nerden temin ettiğinizi söylerseniz bende aynı yöntemi kullanmak isterim. teşekkürler
  5. Akademivet

Ynt: 2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!! O bahsettigim pompa dan çıkan hortumun orjinal fiyati 800 TL imiş. Yolda görseniz tekmeleyeceginiz hortum 800 TL. Ikiler oto yine değişik bir yöntem ile bu hortumu 150 tl gibi rakamlara mal edebiliyorlar. Tamam herkes orjinal parça...

6. Akademivet

Ynt: 2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!! Bir kaç honda servis gezmelerim sonucu hemen hemen hepsi aynı problemi ve aynı fiyatları verdi. Problem hidrolik direksiyon pompası arizalanmis. Ilk gittiğim usta bu pompa dan çıkan hortumun sonradan degistirildigi ve orjinal olmadığı...

7. Akademivet

Arkadaşlar bugün Honda cr v 2006 model aracımda direksiyonda sertleşme sorunu oluştu. Yani aracım hidroliği olmayan direksiyonlu hale geldi. Araç ile bu halde 150 km yol yaptım yavaş yavaş ama bunun sebebi hakkında bilgi verecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. İstanbul Anadolu yakasında...
  8. Akademivet

Foruma Tapatalk Üzerinden Bağlantı Kesildi.

Ynt: Foruma Tapatalk Üzerinden Bağlantı Kesildi. Evet aynı sorun bendede var
  9. Akademivet

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler HAZIR PİNO DAN KARAVANINI ALMIŞ OLAN BEHÇET BEYE BU SORULARI SORALIM O ZAMAN. BEHÇET BEY SİZ KARAVANINIZI ALDIĞINIZDA SİZE TİP ONAY BELGESİ VERİLDİMİ? KARAVANINIZIN 750 KG ÜZERİ OLDUĞU ANLAŞILIYOR.SİZ AYRI BİR PLAKAMI ÇIKARDINIZ? RUHSATINI...

10. Akademivet

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler cevap için PİNO ya teşekkür ederiz ama ben hala bu tip onay belgesi durumunu anlayabilmiş değilim. yani tüm karavnlarınıza tip onay belgesi veriyormusunuz yoksa isteğe özel olarak ve ekstra bir ücretlemi bu belgeyi veriyorsunuz? eğer bu ek bir...

11. Akademivet

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler hem ücrete tabi değil diyip hemde nasıl 2-3 bin lira dedi anlayamadım orasını
  12. Akademivet

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler tip onay belgesi ile ilgili bende net bir fikir sahibi olamamıştım. bilen arkadaşlar varsa acaba bizi bilgilendirebilirmi? bu tip onay belgesi gerçekten bu kadar önemli mi? e bu tip onay belgesi ile üretim yapan bir karavan şireketi varmıdır...

13. Akademivet

98 Model Cr-v Yakıt Problemi

Ynt: 98 Model Cr-v Yakıt Problemi ben aracı almadan önce ufak bir araştırma yaptığımda bu aracı kullanan arkadaşların yorumlarına göre 45 kuruş yaktığını duydum. sizde aracı almadan araştırmış olmalısınız. bahsettiğiniz sorunu ben kendi aracımda hiç farketmedim
  14. Akademivet

98 Model Cr-v Yakıt Problemi

Ynt: 98 Model Cr-v Yakıt Problemi merhaba. bende 2 hafta önce 2006 model cr-v aldım ve km ye 50 kuruşa kadar razıydım ama denemelerimde şehiriçi 46 kuruş şehirlerarası 35 kuruş yakıyor. yani sizinde belirttiğiniz gibi şehir içi 18 lt şehirler arası ise 12 litre civarı yakıyor. satana galerici...
  15. Akademivet

Kiralık Karavan Arıyoruz

Ynt: Kiralık Karavan Arıyoruz evet fiyatlar abartılı

16. Akademivet

Çekme Karavan ile Yurt Dışı Seyahati ve Türk Gümrük Kapıları

Ynt: Çekme Karavan İle Yurt Dışı Seyahati Ve Türk Gümrük Kapıları bu konularda net bir bilginin olmaması ne kadar kötü. o kadar hazırlık yapıp gümrük kapısına kadar geleceksiniz ve gümrük memurun insafına kalacaksınız. çok garip
  17. Akademivet

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında herkes aynı ismi önerdiğine göre dediğiniz yere gitmek farz oldu. çok teşekkür ederim yardımlarınız için
  18. Akademivet

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Hayır Maslak bana uzak sayılmaz. Teşekkür ederim

19. Akademivet

Karavanla Kuzey Avrupa Turu

Ynt: Karavanla Kuzey Avrupa Turu Çok güzel bir Gezi yaptığınız muhakkak fakat bu gezinin ayrıntılı raporunu okuyacabileceğimiz bir yer varmı? Gezinizi zevk ile okumak isteriz. Sınır geçişlerinde karavan için gerekli belgeler veya memurların dikkat ettikleri şeyleri yazabilirseniz sevinirim.
  20. Akademivet

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında evet zaman ve uğraşamama dolayısı ile bu dediğiniz işlerin hepsini bir yerde yaptıracağım İstanbul da bir yer tavsiye edebilirseniz sevinirim. teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri