Arama sonuçlarınız

1. C

Yurtdışından Çekme Karavan Alınması

Knaus ve Adria distrübütörleri ile görüşmem sonucunda 15.000 € civarına 4 metre hacme sahip çekme karavan alınabiliyor, yurtdışı getirtme olaylarından geçtim artık. Şimdi Avrupa 750 kğ. altı ikinci el faturalı karavan arıyorum.

2. C

Çekme Karavan Yerli Mi Yabancı Mı?

Açıklamamyı şu şekilde yapayım, 750 Kg. altı ikinci el Avrupa karavanların ithalatı yasak, bu şekilde olanların çoğu illegal fikrimce ve ben alıp çıkmak istediğimde şase no bir başkası adına yurt içine girmiş olacak ve ben aynı şase no ile yurtdışına çıkacağım. Çekincelerim olduğu için...
  3. C

Çekme Karavan Yerli Mi Yabancı Mı?

İlandaki karavan 2000 model, ilettim düzeltin dedim ama işte... 406426843 bu ilanı arkadaş 23.500 TL' ye veriyor ama tabi fatura yok malesef, yurtdışına çıkma niyetim olmasa alır kullanırdım.

4. C

Yurtdışından Çekme Karavan Alınması

Takipteyim, yurtdışı fiyat araştırıyorum, araç ile çıkıp alıp gelmeyi düşünüyorum. Bilgi sahibi olan üstadlardan yardım bekliyorum. Saygılar...
  5. C

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Teşekkür ederim, iyi sabahlar, saygılar.

6. C

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Hocam hayırlı geceler, konuyu sonuna kadar okudum ve gelişmeleri takip ettim, acemi olduğum ve tecrübelerinizden yararlanmak istediğim için. mahsuru yoksa telefonun numaranızı alabilirmiyim.

7. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Ethem, 47 yaşında, kamu' da çalışan, yeşili ve maviyi seven, gezentiyim. Antalya'da ikamet ediyorum, çok güzel paylaşımların olduğunu gördüm, fikirlerinizin ve tecrübelerinizden yararlanmaya geldim. Selamlar....
  8. C

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

iYİ GECELER, Kısmetse Mayıs ayında eşimle aynı güzergahı düşünüyorum,bilgi alışverişi için görüşmek isterim.Selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri