Arama sonuçlarınız

1. A

Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra....

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba Çok teşekkür ederim Bülent bey; Hayat paylaştıkça ve dostlarla güzel. Karadeniz gezimiz tüm hızıyla ve güzellikleri ile devam ediyor. Yason Yarım adasında ki konaklamamız...

2. A

Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra....

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba Emin adımlarla yavaş yavaş yola devam ediliyor, Samsunda bir gece konaklamanın ardından Ünye, Fatsa güzergahı takip edildi, Fatsa Perşembe arasında ; Perşembe sahil yolunda...
  3. A

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba Bafra'dan geçip de Bafra pidesi yemeden olmazdı. Sizler adına tadına baktık.

4. A

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba
  5. A

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba akşama hazırlık

6. A

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba İkl iki resim Bilecik Peltözü mesire yeri; Üçüncü resim Abant gölü Diğer resimler Aban gölüSAbat Yaylası ve camisi Son olarak akşam yemek hazırlıkları.

7. A

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba İlhan Bey'in rehberliğinde başladığımız Gürcistana kadar devam edecek olan gezimizin ilk durağı olan Bolu Abant gölüne ulaştık. İştirak eden ekibimize iyi seyehatler takip...
  8. A

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Resimlere devam.
  9. A

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba Karavancı dostlar; henüz bir yıllık karavancı olarak çok fazla gezi ve yazı tecrübem olmasa da çıktığım güney Ege Ve Akdeniz turundan birkaç resim ekleyeceğim. Şu an itibarı ile Gökova Körfezi Akyaka çınar mevkisindeyim. yolum güneye doğru devam edecek. Yol üzerindeki...

10. A

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Sayın Ülker&Yavuz Öntaş ailesi. Beyazsaray Egeye geldi belki egeli abisini görebilir diye, bugün Selçuk'ta konaklıyorum. Yarın Didim mi düşünüyoruz. Sizlere Erzincan ve yöresinde güzel geziler diliyorum.

11. A

2. Erdek (kapıdağ Yarımadası), 23 Nisan Ve 1. Abdi Uçar (dalgıç) Anısına Buluşma

Ynt: 2. Erdek (kapıdağ Yarımadası), 23 Nisan Ve 1. Abdi Uçar (dalgıç) Anısına Buluşma Merhum (Dalgıç) Apdi abimizin anısına düzenlenen 2. Kapıdağ buluşmasına katılmanın, tanıdık arkadaşlarla buluşmanın ve yeni karavan(daş) larla buluşmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Bu vesile ile bu...
  12. A

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (bibs) İsmail Hocam; evin ve yaşamın bir parçası olan benimde örnek aldığım karavanınızı satmışsınız.Umarım en kısa zamanda daha güzel bir karavana kavuşmanızı dilerim. Esen kalın.

13. A

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Adil hocam; sizleri çok özledik. Erdek'te buluşmak üzere.
  14. A

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yavuz abi ;Bu hafta sonu(cumartesi/Pazar) İdadik dağcılık Kulübünün düzenlediği Bozdağ şenliklerine katılacağız. Hala orada olursanız görüşebiliriz. Saygılarımla Balıkesir.
  15. A

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ülker hanım; Yavuz abi 2014 yılı programını açtınız, hayırlı olsun iyi ve güzel günlerde sağlık ve sıhhatle gezilerinizi yapınız. Paylaşımlarınızı takip ediyor olacağım. Açtığınız bu güzel izlerden faydalanıp bir yerlerde tekrar rotamızın kesişmesi dileklerimle saygılar sunar...

16. A

Hermetik Şofben Kullanımı

Ynt: Hermetik Şofben Kullanımı Süleyman bey; 2103 ramazan ve kurban arası iki ay, 1013 kasım 20 gün Beyazsaray'la gezdim. zaman zaman sohbeni kullandım bu esnada ben herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Şohben hermatik. Bacasını araç tavanından çıkaramadım, şoför tarafındaki yan duvardan...
  17. A

Hermetik Şofben Kullanımı

Ynt: Hermetik Şofben Kullanımı Süleyman bey; söz konusu hermatik şohbeni ben kullanıyorum, sizinde belirtiğiniz gibi anında ve LPG kullanarak sıcak su hazır. Dezavantaj sayılır mı bilmem, karavan gibi temiz su miktarının (100-150 Lt.) sınırlı olduğu bir ortamda evdeki gibi uzun süre duş alma...
  18. A

Afet Sonrasında Karavanımızı Kaybettik..

Ynt: Afet Sonrasında Karavanımızı Kaybettik.. Yaşar Bey büyük geçmiş olsun. Doğal afet vb. durumlarda maalesef elimiz kolumuz bağlı kalıyor. Ne zaman ve nerede başımıza geleceği belli olmuyor. Mali boyutunu bir kenara koyarsak işin sevindirici yanı siz içinde iken bu olayın meydana gelmemiş...

19. A

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Adil Hocam; Geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığınıza kavuşup Yurdumun dolambaçlı yollarında nice kilometreler yapmanızı dilerim.
  20. A

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bu gün öğleden sonra Geyikli iskelesinin solundaki koyda Yavuz abi ve Ülker abla ile tanışma şerefine nail oldum. Beraberce sıcak dost çaylarını içip hoş sohbetler yaptık. Gezimizin devamı Troya ve Çanakkale üzerinden Gelibolu olacak bölgede faaliyetin sürdüren Gezenbilir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR