Arama sonuçlarınız

1. A

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Alpaslan bey; işler uzun düşünce ve ince çalışma sayesinde meydana geliyor, birde dostların objektif görüşler de bize ilham veriyor. Bülent ustama ve dostlara sonsuz teşekkürler. Ali YILMAZ

2. A

Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Turko-toyata- kosterin kaybolma ve bulunma haberini beraber okudum. Büyük geçmiş olsun. Gözünüz aydın. Umarım böyle tatsız haberler ile tekrar karşılaşmayız. Serüveni uygun zamanda paylaşırsanız memnun oluruz. Güvenlik önlemlerini bir kademe...
  3. A

Nihayet Benim de Karavanım Var :)

Ynt: Nihayet Benim de Karavanım Var :) Sn. teodor; çekme karavanınız şimdiden hayırlı olsun. Bülent ustanın ellerine emenet ettiğiniz gezen evinize kısa zamanda kavuşup seyehatlara başlarsınız . Kimbilir Anadaluda bir yerlerde de karşılaşırız. Esen kalın.

4. A

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Turan Bey; ellerinize sağlık oldukça güzel yol almışsınız. Vebasto, camlar yatak yavaş yavaş iskelet tamamlanıyor. Havalarda kısa sürede bize daha uzun ve sıcak ortam sunacak. Bileğine kuvvet. Kolay gelsin Selamlar.
  5. A

DAĞ KAPLANI

Ynt: DAĞ KAPLANI Sn. Engiz; Dağ Kaplanı hayırlı olsun tez zamanda üretim biter ve yollara düşersiniz. Selamlar.

6. A

ALBATROS Yollarda ( Kızılcahamam - Yedigöller - Abant )

Ynt: ALBATROS Yollarda ( Kızılcahamam - Yedigöller - Abant ) Apdullah Bey; artık karavanlı gezileri okumaya başladım. Malum Beyazsaray doğum sancıları çakmeğe başladı. İlk yazı dizisi tabiki seninki oldu. Gezdiğiniz yerleri bilemem rağmen karavanlı gezi yazı ve resimleri daha etkileyici...

7. A

WHITE FREEDOM

Ynt: WHITE FREEDOM Sn. Kadir(amca) Bey; Beyaz Özgürlük hayırlı olsun tez zamanda yapımı biter Beyazsaray'a kardeş olur; Haftaya görüşmek üzere . Selamlar.
  8. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Ayhan Bey; çok teşekkür ederim. 28 mart itibarı ile Beyazsaray'ın doğumunu bekliyoruz. Sonra yollara düşeriz inşallah. Bizden önceki karavancı arkadaşlarımızın yolundan gideceğiz ve onların tecrübe ve yol hikayelerini dinlemekten çok hoşnut olacağız. Tabiiki...
  9. A

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Sn. Alpaslan Bey; Yeni karavanınızı güzel ve sağlıklı günlerde kullanınız. Kazadan beladan uzak bol serüvenli ve bol ekipli geziler dilerim. Ben karavanımın doğumunu beklerken Alpaslan bey Beyazsaray'a abi getirmiş. Ne...

10. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn. Barış bey; İlginizeçok teşekkür ederim. Sizinde dediğinizgibi çalışmalar çok güzel gidiyor içimize siniyor.; Bu vesile ile Bülent ustamı biz kez daha kutluyorum, ellerine sağlık, müsteri odaklı ve hünerli, yolu açık ve ışıklı olsun. Kamera sorusuna gelince...

11. A

Sn Turan bey İstanbulda bu defa görüşemedik. Bir dahaki sefer inşallah görüşür Beyazsaray-Paşa kardeşliğini başlatırız. Sözüm meclisten dışarı, bu günlerde paşaların durumu pek iyideğil >:( Paşa'nın yapım aşamalarını tekrar gözden geçirdim ayni duyduları ikinci kere yaşıyorum. Geçirdiğimiz...
  12. A

Sn. Yücel ; demokrasilerde çareler tükenmiyor. Güneş paneli ayaklrını çok işlevsel olarak ve sacı delmeden halletmşsınız kutlarım. Tez zamanda karavanınıza ulaşmanız dileklerimle esen kalın.

13. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Adil hocam; motor taşıma platformunu beğenmeniz bizi memnun etti. Bu Beyazsaray'a ayrıcalık değil, olsa olsa titiz çalışma örneği olabilir. İhtiyacınız olması halinde aynısı belki dahada işlevlisi tarafınıza yapılacaktır. Bülent Usta'mın emeğine sağlık. Bu...
  14. A

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Adil hocam; malzemeler tamam işlere koyulmuşsun, sana güzel hava ve kolaylıklar dilerim. Bu günlerde boşum. Ne zaman istersen yardıma hazırım. Şimdiden kolay gelsin. Selamlar.
  15. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn. Adil hocam; Sn. Halil 11; Sn. Numan 33; Sn. Umut7105 Beğeninize sonsuz teşekkürler. Beyazsaray yavaş ama emin adımlarla ilerliyor. Yollara çıkacağı günlere hazırlanıyor. Bu aşamada bana çok iş düşmüyor, bu vesile ile Bülent Usta'mın hünerleri ön plana...

16. A

Gaz Alarmı

Ynt: Gaz Alarmı Ferhat bey; gaz alarm cihazı üretimi hala güncelliğini koruyorsa bir adet de ben rica edeceğim. Yakında İst. gelme ihtimalim doğdu. Hem tanışır hem cihazı alabilirim. Saygılar.
  17. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn Adil hocam, Beyazsaray henüz bitmedi ama bitmek üzere epeey yol aldı, Sn Turgay 58, Sn Turan yücel, Sn Bekir Hocam iyiniyet temennilerinize eleştirilerinize çok teşekkürler. Karavan kardeşliği bu olsa gerek, sizlerin karavanındaki gelişmeleri incelerken...
  18. A

Turan Bey; İşe koyuldun herhalde, üretim aşamalarının fotolarını dört gözle bekliyorum?

19. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn. Yusuf bey; karavan yapımına yeni başlasak da on yılı aşkın araştırma ve inceleme süresi geçirdim zor beğenen bir mizacım var; doğru zaman ve zemini bulduğumu düşünüyorum. Hiç kuşkum yok ki Karavan dünyası da çok titiz ve ince çalışan dürüst bir yapımcı...
  20. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn Tugay 58, işaret etmiş olduğunuz şöför arkası boşluk; şöför koltuğunun ileride olduğundan biraz büyük gözüküyor. Ama orasıda değerlendirmeye müsait. Dikkatinize teşekkürler. Sn Goldwinger Beyazsaray'ın resmi doğum tarihi bir aksilik olmazsa 28 Mart 13...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri