Arama sonuçlarınız

1. A

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Arkadaşlar. Linkini verdiğim sitedeki oto tv si hakkında bilgisi olan varmı? Konunun yabancısıyım. Benzer ürünlerden kullanan varmı? Olumlu yada olumsuz önerilerinizi bekliyorum. Saygılar...

2. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn."Aslanahmet" Hakan bey, Sn. Turan Yücel bey, çok teşekkür ederim. Sizinde dediğiniz gibi karınca kararınca çalışıyoruz. Bugün Bülent ustamın yaptığı 2. araçta çalışma yoğunlaştı. onun için Beyazsaray'dan resim koyamadım.Sadece arka çift kapı bağlantı...
  3. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY sn: Metin bey; Sevinçler paylaştıkça artar, sıkıntılarsa paylaştıkça azalır. Olumlu yazılarınızla benimde mutluluğum artıyor. Mutluluk haberlerini paylaşan bol yazılarınız olsun dileklerimle. Yapım aşamasında Ankara'ya bilahare Balkesir'e her zaman bekleriz. Siz...

4. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn. Mustang68 (İsminizi bilmediğimden böyle hitap ettim); Teşekkür ederim; sanırım benzeri bir aracınız var. Benim araçta şöfer kabini ile yük bölümünü ayıran saç yoktu.. Onun yerine şöförün arkasında yük bölümünden herhangi bir yük devrilip şöförü etkilemesin...
  5. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn. Levent bey(Buralpdi), Sn.M.Ali Birsen; Sn.Tanju Çallı; Sn. Özgür bey (Zantoz) iyi dileklerinize çok teşekkürler. Ağır ama emin adımlarla ilerliyoruz. Bugün zemin yalıtımında mebran döşenmesi ve osb kaplaması bitirildi. Sn. Apdullah bey ALBATROS ile...

6. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY ilave resimler.

7. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Bugün kayar kapı ve arka çift kapı iç izalasyonları yapıldı. Ostimde güneş panelleri için destek ayakları takıldı. Ostime kadar gitmişken. Sn. Seyfettin hocamı ziyaret edip sohbet ettik. Kendisinin hazırlattığı GEZENBİLİR sticker ımıda aldım. Kendisine çok...
  8. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY SnAhmet Özdemir bey; Çok teşekkür ederim zamanlama konusunda haklısınız. 31 mart 13 bizim aracın doğum günü, o gün yeni bir kimlikle yeniden doğar inşallah. Sn Aka; sn. suat 54 iyi niyet lerinize çok teşekkür ederim. Sn. Apdullah bey çok teşekkür ederim...
  9. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Apdi bey; iyi niyet ve temennilerinize çok teşekkürler. Bizim mekan ayni geldiğimde sahilde çayımızı yudumlarız. Selamlar

10. A

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Seyfettin hocam; Tüm topiki tekrar zevkle okudum. Bülent ustamın mekanında Jumper'ımızı yapıyoruz. Benim karavanım bölümünde BEYAZSARAY olarak gelişmeleri aktarmaya çalışıyoruz. Fırsat bulduğumda sizi ziyaret...

11. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn. Mehmet hocam. Teşekkür ederim. Karavan yapımı tek başına yapılamayacak kadar komplike bir konu. Bülent ustamın hünerleri ile benimde ufacık katkılarımla bir şeyler ortaya çıkarabiirsek ne mutlu bize. Esen kalın.
  12. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Kayar kapı camı yerine takıldı.

13. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sn. Bekir Kemal Ataman, Sn.İsmail Seçen, Sn Haşmet Kalkancı, Sn. Cavid Sezen sizlerin buradaki tecrübelerini okuyarak belkide yaşayarak bu günlere geldik. İyi dileklerinize teşekkürler. Bundan sonrada sizlerindeneyimlerini takibe devam edeceğim. Sn. Levent...
  14. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Süleyman bey; iyi dilek ve temennize teşkkür ederim. Daha güzelleri sizin ve tüm arzu edenlerin olsun. Projenin tüm aşamaları bellidir. İş takip sırasına göre yürütülecek. İç dizayn PSA gurubunda diğer türdeşlerine benzer olacak. şöför arkası karşılıklı oturma...
  15. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Bugün ekleyebileceğim son resimler.

16. A

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Çok teşekkür ederim Yusuf bey; Kısa sürede sorunsuzca bitirir dostlarımızın arasına katılırım. ilave resimleri ekliyorum.
  17. A

Merhabalar sevgiili Gezenbilir karavan dostları; Uzun süren araştırmalar ve bekleyişin ardından Mart 2013 e yetiştirilmek üzere BEYAZSARAY'ımın yapımına Ankara'da Bülent usta'mın Deneyimleri benimde çraklığımla geçtiğimiz pazartesi günü başladı. Havanın soğuk olmasına rağmen ortamın sıcaklığı...
  18. A

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Apdullah Bey; yapım aşamalarının bazı kısımlarını gördüğüm Albatros nihayat uçma aşamasınıa geldi Kazasız belasız ve güzel günlerde kullanman dileklerimle. Bir yerlerde karşılaşmak üzere.Sağlıkla kullanınız.

19. A

Bizim Motokaravanımız : Anemon

Ynt: Bizim Motokaravanımız : Anemon Arif Bey; karavanınız hayırlı olsun sağlıklı ve bol güneşli günlerde kullanınız.
  20. A

Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz Adnan Bey; Topikinizi malesef geç farkettim, ama soluk soluğa 16 sayfayı birden okudum en kısa zamanda tekrar okuyacağım. Çünkü 15 m küp 2008 model jumper aldım gününü bekliyorum. Sanırım yıl başında üretime başlanılacak. Üretim aşamanız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,689
Kaydolan Son Üyemiz
topraky

SON KONULAR

Geri