Arama sonuçlarınız

1. kaptan

Tek Bir Hayat Var; Onu Yaşa - LR Series 1976

Ynt: Tek Bir Hayat Var; Onu Yaşa - LR Series 1976 tebrikler.

2. kaptan

1955 Chevrolet 3100 Pick-up

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Emeğine sağlık, istedikten sonra yapılamayacak hiç bir şeyin olmadığını bize anlatan bir hikaye gibi. Mutlu günlerde kullanman dileğiyle.
  3. kaptan

niva bakım

Ynt: niva bakım Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada yevgeni nasılsın inşallah bu sene hep beraber kar düştüğünde bir sülüklügöl yaparız.

4. kaptan

niva bakım

Arkadaşlar merhaba 60.000 de 2004 model nivam var genel bakımda triger e falan kaç km de bakıyorlar nivalarda bildiğim kadarıyla zincir sistemi var . triger bakımında bunu değiştiriyorlar mı yoksa sadece bakım mı yapıyorlar şimdiden ilginiz için teşekkürler.
  5. kaptan

Feroza Vinç Tampon Montajı

Ynt: Feroza Vinç Tampon Montajı Cemal abi kaportada resimler vinçler falan hayırdır sen bu ferozaya giderek daha çok bağlanıyorsun . Hayırlı olsun çok güzel olmuş

6. kaptan

3. Toyota Buluşması Bursa - Erincek (29 Mayıs 2010) Dikkat Bol Fotoğraf...

Ynt: 3. Toyota Buluşması Bursa - Erincek (29 Mayıs 2010) Dikkat Bol Fotoğraf... Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.

7. kaptan

Kırklareli - Demirköy Ormanlarında Yürüyüş (2006)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Ormanlarında Yürüyüş (2006) benim o bölgede (panayır iskelesi) karavanım bulunması sebebiyle o bölgeye sık sık gitmekteyim doğa olarak eşi bulunmazdır. Ancak rotanızdan anladığım kadarıyla siz içerlere hiç girmeden eski trakya yolu istikametinden geleceksiniz.
  8. kaptan

Kırklareli - Demirköy Ormanlarında Yürüyüş (2006)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Ormanlarında Yürüyüş (2006) Sedat bey ben istanbul da yaşayan bir kırklareli'liyim sultanlar yolu ile ilgili merakınız konaklama açısından mı eğer bu açıdansa korkmayın trakyanın bütün köylerinde sizi misafir ederler hatta karıncak kızılcıkdere (sucuğu çok...
  9. kaptan

Lada Niva Şnorkel Uygulaması

Ynt: Lada Niva Şnorkel Uygulaması güle güle kullanın çok şık olmuş ne kadara mâl oldu acaba

10. kaptan

Faaliyetimize sponsor arıyoruz.

Ynt: Faaliyetimize sponsor arıyoruz. Tolga merhaba ben de istanbul da yaşayan bir trakyalıyım uzun zamandır poliça yakınlarındaki panayır iskelesi mevkiinde karavanım var bu gezi esnasında doğasever bir sloganı da yanında tura dahil etmek istemez misin 'İĞNEADA YA NÜKLEER SANTRAL İSTEMİYORUZ'...

11. kaptan

Bisikletle Türkiye Turu

Ynt: Bisikletle Türkiye Turu Tolga yolculuğunda sana kolaylıklar dilerim. Bana göre bir çoğumuzun isteyip te yapamadığı bir şeyi yapmaya kalkıyorsun , peki bir sosyal doğasever sloganın da seninle birlikte Türkiye'yi dolaşmasını istiyor musun 'nükleer santrallere hayır gibi' tekrar başarılar...
  12. kaptan

Haberdar Edilmek İstemiyorum

Ynt: Haberdar Edilmek İstemiyorum Sedat bey ben de arabalarımıza yapıştırdığımız gezenbilir yazısını nasıl temin edeceğimi bilmiyorum mümkünse bir karavanıma bir de nivama yapıştırabileceğim yazı karakterlerini edinebileceğim yol için yardımlarınızı rica ediyorum teşekkürler.

13. kaptan

Satılık 1993 Daihatsu FEROZA

Ynt: Satılık 1993 Daihatsu FEROZA Ya feridun hayırdır çok şaşırdım bir nivacı olarak ferozaların performansının bu kadar iyi olduğunu senden öğrendim senin ferozanı satman insanın böbreğini satması gibi :D , şimdiden alacak arkadaşa hayırlı olsun .
  14. kaptan

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) valla biz bu organizasyonu 5 arkadaş düzenledik fotoları ben paylaştım aslında tam 11 niva jeep gelecektik ama herkes kardan çekinince nasrettin hoca gibi gele gele 1 niva 5 kafadar geldik ama zaman zaman gezenbilir böyle organizasyonlar yapıyor.Bence sen de...
  15. kaptan

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) Hülya merhaba halen hayattayız inanki risk almayıp çok kar yağıyor diye geri gönseydik o güzel kareleri çekemezdik orda kaldığımız 2 gün boyunca kar hiç durmadı ama biz sadece anın tadını çıkardık bir gün bir patikada buluşmak dileklerimle

16. kaptan

Hella Sis Farları

Ynt: Hella Sis Farları niva için sizce hangisini seçmeliyim
  17. kaptan

Yeni Kurulan BUROFF'un İlk Gezisi (07 Şubat 2010)

Ynt: Yeni Kurulan BUROFF'un İlk Gezisi (07 Şubat 2010) BURSA OFF ROAD GRUBU SİTEMİZE HAYIRLI OLSUN
  18. kaptan

işte buda benim ladam

Ynt: işte buda benim ladam Bol çamurlu günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle.

19. kaptan

İnegöl'de Dağda Kamptayız Resimler Çok Taze (09 Ocak 2010)

Ynt: İnegöl'de Dağda Kamptayız Resimler Çok Taze (09 Ocak 2010) Arkadaşlar benim de iğneada taraflarında orman içinde karavanım var kış aylarında bazen hırsızlık olayları falan oluyor siz kulübelerde böyle şeylerle karşılaşıyormusunuz. fotolar da çok güzel emeğinize sağlık
  20. kaptan

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) sen bizi ancak gezenbilirden takip edersin artık ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri