Arama sonuçlarınız

1. srd5330

su eksiltme

Ynt: Su Eksiltme sevgili miçomico (ismini bilmediğimden)ben biraz renk olsun diye uzun uzadıya yazdım aslında sorun ustalık sorunu. Yalova da oturuyorum ve burada yaygın markaların bile düzgün ustası yok. Benim LR yi Opel tamircisi yaptı. Netice ondan böyle. Bide her arabanın tamir şekli biraz...

2. srd5330

su eksiltme

Ynt: Su Eksiltme Çok geç oldu ama yeni gördüm vet37. Aynı sorun bende de var hatta hikayemiz bile tamamen aynı.Yalız değilsin. LR ler sahip değiştirmeyi sevmiyor...(Kibirli İngiliz) Bu araçların görünüşüne eskiden beri olan hayranlığım sebebiyle fiyatları ulaşılır oluncaya kadar (Benim açımdan...
  3. srd5330

Freelander şanzıman sorunu

Ynt: Freelander Şanzıman Sorunu Yardımlarınız için çok teşekkürler Adem bey. İnşallah bir aksilik olmaz ise onbeş tatilde yanınıza uğrayacağım.İyi çalışmalar.

4. srd5330

Ynt: Freelander Şanzıman Sorunu Adem bey yanıtınız için teşekkür ederim. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle yeni gördüm. Sanırım korktuğum başıma geldi. Adem bey sanırım sizin bu konuda tecrübeniz var. Bu şanzumanı değiştirmeden tamiri mümkünmü. Malum parça çok pahalı. Siz veya bilgisi olan diğer...
  5. srd5330

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Tavsiyesi

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Tavsiyesi sevgili arkadaşlar alternatif olarak iznik gölü '' Aile kısmı'nı tavsiye ederim. Elektirik su,tuvalet,harika bir göl ve dilerseniz kendi çadırınızla, dilerseniz benim gibi karavanınızla ,dilerseniz işletmecinin çadırlarını kiralayarak kamp...

6. srd5330

Ynt: Freelander Şanzıman Sorunu sevgili arkadaşlar bende de 2000 model manuel vites freelander 1.8 var.Aracı alalı birkaç ay oldu. Çok keyifli bir araç ancak araçla manevra yaparken mekanik bir sıkışma hissediyorum,yani dönüş esnasında araba gitmekte zorlanıyor frenliyor.Geri manevrada dahada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,693
Kaydolan Son Üyemiz
caglacinarm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri