Arama sonuçlarınız

1. deserteagle

Uygun bıçak boyu

Ynt: Uygun bıçak boyu Gidip bir dükkana, aynı boy bir bıçağa bakın. Bir de ağırlığını öğrenin. ;)

2. deserteagle

Uygun bıçak boyu

Ynt: Uygun bıçak boyu Her işi yapmaya hangi aleti kullanarak girişseniz bir dezavantaj bulursunuz. Bence aklınız kısa olanda kalmış gibi. İçinizde kalcağına alın gitsin.
  3. deserteagle

Uygun bıçak boyu

Ynt: Uygun bıçak boyu Valla bu bıçak seçme işinin bir sonu yok. İşin öteki yarısı da hoşunuza gitmesi. Ben bu gün bile mükemmel bıçak şudur budur diyemiyorum. Kurcaladıkça daha çok karışıyor.

4. deserteagle

Uygun bıçak boyu

Ynt: Uygun bıçak boyu Kısasının boyuna bakıyorum da o boyda bir bıçağın 450 küsur gram tutması fazla. Aslında diğerinin de boyu biraz fazla. Ancak bu tabii ki kendi kullanım alışkanlıklarım ile yaptığım yorumlar.
  5. deserteagle

Uygun bıçak boyu

Ynt: Uygun bıçak boyu Bıçağın sertliği için sitede 56-58 HRC dendiğinden dolayı bana 56 HRC sertlik biraz az geldi. Gerçi bu da kırılma ve parça kopması derdi çıkmaz diye güven de vermeli. Bıçak boyuna kullanıcı kendi karar vermeli derim. kullanım amaçlarını ve koşulları bir listeleyip ona...

6. deserteagle

Uygun bıçak boyu

Ynt: Uygun bıçak boyu HRC değerlerine bakılırsa aşırı yüksek bir sıcaklıkta temperlemişler. Biraz abartılı geldi.

7. deserteagle

Bıçakta Kesici Yüzey

Ynt: Bıçakta Kesici Yüzey Arabada acil durum çekici bulundurun. Kemer kesme düzeneği de aletin üzerinde bulunuyor.
  8. deserteagle

Bıçakta Kesici Yüzey

Ynt: Bıçakta Kesici Yüzey Sizin sorunuz çok dar bir soruydu, vurarak kesme yani baltalama üzerine bir tarifti. Bıçak ağzındaki dişler, testere gibi ileri geri hareketler ile bastırılarak kullanılmadıkça fayda sağlayamazlar. Eğer dişsiz ağızlı bıçağınız iyi bilenmiş ise ipi de gayet kolay...
  9. deserteagle

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Her insanın farklı hedefleri olabilir, ya da farklı koşullar ile yüz yüze gelebiliriz. O nedenle bize afaki de gelse farklı yöntemlerin sunulmasının yararına inanıyorum. Yöntemleri seçme sansımız olursa diye karşılaştırmak faydalı ama ya o...

10. deserteagle

Bıçakta Kesici Yüzey

Ynt: Bıçakta Kesici Yüzey "Kesici yüzey" gibi yanlış bir ifade yerine "ağız" kelimesini tercih ediniz. Kampta kullanılan bıçağın bir survival bıçağı değil kamp bıçağı olacağının da notunu düşeyim. Gerçi bunu siz de tarif etmişsiniz. Sorunuzda yaptığınız kullanım tanımı, bıçağın balta...

11. deserteagle

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Var mı öyle bir çakı? Bir bakın bakalım, sizin modelin teknik özelliklerini bulun bakın ne diyor çeliği için. Eğer gerçekten bir zamanlar Nobleman paslanmaz dışında bir çelikten üretilmişse o zaman sorunuz bu...
  12. deserteagle

Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ?

Ynt: Türkiye'deki Çakılar Tatmin Edecek Seviyede mi ? Sn. Zoro, aynı mesajı neden üç başlığa atıyorsunuz? Üstelik bu yinelediğiniz sorunun bu başlıklara ne katkısı var????

13. deserteagle

kendi hamagımızı yapalım

Ynt: kendi hamagımızı yapalım Yine de bu hemen ya da her zaman çadırdan kurtulabilmek anlamına gelmiyor. Çadır, içinde eşyalarınıza da tutabileceğiniz, gerektiğinde soyunup giyinebileceğiniz bir çözüm. Buna karşılık hamak da sizi arızasız, eğimsiz bir zemin aramaktan kurtarır.
  14. deserteagle

kendi hamagımızı yapalım

Ynt: kendi hamagımızı yapalım Uzun zaman geçtiğinden dolayı hamağın boyutlarında yanılıyor olabilirim. 2,5m x 1,5m gibi bir branda kumaşı satın alıp bunu sadece uygun bir biçimde diktirerek bir hamak elde etmiştim. Özetle kumaşın iki ucunun biraz içeri kıvrılıp dikilmesiyle iki kısa kenar...
  15. deserteagle

Doğa fotoğrafçılığı için lens tavsiyesi

Ynt: Doğa fotoğrafçılığı için lens tavsiyesi D-SLR performansına yaklaşmak isteyip de daha taşınabilir bir makineye sahip olmak istediğimden dolayı iki farklı objektifiyle birlikte Panasonic GF2 aldım. Makina 14-42 lik (35 mm'liklere göre 28-82 dengi) objektif ile 510 gram tutuyor. Buna...

16. deserteagle

Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira Ooo, internette arayıp bulduğum boyuttan da ufak. Ben jilet kutusu boyunda diye anlamıştım ama yanılmışım. İyi iyii. :)
  17. deserteagle

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Hazır yapılmışı var. Gerçi sapa deri sarınca biraz pahalıya patladı.
  18. deserteagle

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi O fiyata piyasadan 3-4 tane balta alıp beğendiğinizi kullanıp diğerlerini de eşe dosta verebilirsiniz. ;) Hırdavat marketlerindeki nacakları 15-30 lira arasında bulmak mümkün. Yerli balta başları da 10-20 TL arası bir fiyatta bulabilirsiniz. Bunların...

19. deserteagle

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Baltanın boyu 22 cm imiş
  20. deserteagle

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Ben ürünün kendisini de görmedim ama kullananların yorumları arasında baltalama sırasında yerinden çıkan bıçak ile kendini yaralama üzerine bir örnek ve bıçağın yerinden çıkabildiğine, yerine bağlanması yada kilitlenmesi gereğine dair yorumlar var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri