Arama sonuçlarınız

1. M

Ankara Üzerinden Edirne Den Antalyaya Çadır Kampına Başlıyoruz 15- Temmuz

Jip olsa iyi olacaktı, Megane 2 hb ile çıkacağız yola, hesaplamalarıma göre herşey sığıyor içerisine

2. M

39- okey, tavla Şişme yatağım var ama çok yüksek alçağı olsaymış çok süper olacaktı, Bu arada amacımız köylere gitmek fotoğraf çekmek, köylülerle sohbet etmek, oruç olmasak bağdan bahçeden salatalık domates yemek
  3. M

Şişme yatak konusuna katılıyorum, onuda değerlendireceğim, teşekkürler

4. M

Gökçe adada Çadır kampı yok Altın pansiyon 55-80 tl arası Yıldırım pansiyon 75 tl 4 kişilik odalar, Bozcaada ada camping var, kişi başı 15 tl cunda adasını aradım orasıda kişi başı 25 tl dediler
  5. M

Kendi notlarımı kopyaladım, komik yazılar olabilir kusura bakmayın,

6. M

Benim planım 15 Ağustos Atatürk hava alanında bitiyor, 17 Agustosta plan 25 Ağustosa kadar da devam edebilir burası net değil, Komurlu koyunu bir inceleyim teşekkürler, Saroz , Erikli düşünüyoruz ama yollarının çok kötü olduğunu duydum, Gezi rotası, İstanbul hazırlıklar , Edirne 1 gün gezi...

7. M

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum Tabelacıda yaptıralım dedik resimler açılmıyor, yardımcı olabilecek var mı ?
  8. M

Kamp Arkadaşı Arıyorum---olimpos

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum---olimpos olumpusta kamp alanı sorunlu diye duydum, yakınlarda bir yer varmıs orada cadır kurmak mumkunmus
  9. M

Kamp Mutfağı İçin Kontrol Listesi

Ynt: Kamp Mutfağı İçin Kontrol Listesi Ben folyoyu Ateşin üzerine atınca yandı yanmaması için ne yapmak gerekir ?

10. M

Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum ama, Uzun soluklu bir yolculuk olacak, 2 ila 4 kişi olma ihtimalimiz var, görüş ve önerilerinizi alabilirmiyim ? İlk hedefim Şehitliği yürüyerek turlamaktı oruçluyken bu imkansız gibi, bakalım Kabatepede geceleri 1915 leri hissedebilecek miyiz ?

11. M

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Çadırlardan daha uzak bir yerde mangal yapmak mümkün değil mi ? kamp dışına çıksak olmuyor mu, sanırım semaver de sorun oluyordur.
  12. M

Antalya Olimpos Kamp 15 Agustos Uzun Soluklu

Ynt: Antalya Olimpos Kamp 15 Agustos Uzun Soluklu Bizim de böyle bir planımız var, rota bilgilerinizi ve araştırmalarınızı yazarsanız seviniriz. Teşekkürler

13. M

akdeniz ve ege turunda tavsiyelerinizi bekliyorum...

Ynt: akdeniz ve ege turunda tavsiyelerinizi bekliyorum... Ankara, nevşehir , şanlıurfa, mardin , hatay, .... çanakkaleye kadar 50 günde gezebilirmiyim ? Rota ve gezi araştırması yapıyorum
  14. M

Husky Felen 2-3 5 Mevsim Çadır

Ynt: Husky Felen 2-3 5 Mevsim Çadır çadır duruyor mu ?
  15. M

5 MEVSIM CADIR SECIMI

Ynt: 5 MEVSIM CADIR SECIMI Bende kampanya bekliyorum

16. M

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

1- 2 fotoğraf daha
  17. M

Fotoğraflar en az 7 mb olduğundan atmak sorun oluyor.
  18. M

Şimdilik 1 fotoğrafta bizden

19. M

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) şimdi heyecan zamanı
  20. M

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Bolu - Gerede hava oldukça soğuk, anayollar açık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri