Arama sonuçlarınız

1. M

Konuları okuyamıyorum

Ynt: Konuları okuyamıyorum aa okuyabiliyorum artık : ) sevindirik oldum .

2. M

Sayfalarda Görüntüleme Problemi !...

Ynt: Sayfalarda Görüntüleme Problemi !... çıktı al kutucuğuna gerek yok , mesaj yazarken sayfanın aşağısında sırasıyla eski mesajlar gösteriliyormuş zaten , bende şimdi farkettim . Zorda kalmayınca keşfedemiyor insan hahahah :D ee ama nereye kadar böyle devam edecez ...
  3. M

Sayfalarda Görüntüleme Problemi !...

Ynt: Sayfalarda Görüntüleme Problemi !... Dün bende şikayetimi belirtmiştim ama cevap varmı yöneticilerden bilmiyorum çünkü hala aynı , sayfa aşağı inmiyor , ilk mesaj görünüyor o kadar ...Bilgilendirmeyi özel mesaj yoluyla yaparsanız çok sevinirim , nasıl düzeleceğini bilen arkadaşlar (ki bu...

4. M

Konuları okuyamıyorum

Ynt: Konuları okuyamıyorum Ben de aynısı oluyor ,şuan bütün konularda sadece ilk yazılan mesajı görüyorum , aşağıya inmiyor sayfa ... bugün hep böyleydi ... imdat ...
  5. M

Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş?

Ynt: Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş? Bugün bende birkaç defa denedim ama açılmadı . Birkaç saat sonra tekrar denedim açıldı bu defa . Şu anda da yavaş bayağı ...

6. M

yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Bu heryerde var galiba , Türklere has olabilir : ) sol taraf arkanızdan gelir , akşamsa büyük ihtimalle uzunları da açıktır , geçmesini beklersiniz ama geçmez , hatta yavaşlarsınız biraz ama yine de geçmez , sola sinyal verdiğiniz anda hemen...

7. M

Ne Tür Bisiklet Faaliyetlerini Tercih Ediyoruz?

Ynt: Ne Tür Bisiklet Faaliyetlerini Tercih Ediyoruz? Yo estfrullah ...
  8. M

Ynt: Ne Tür Bisiklet Faaliyetlerini Tercih Ediyoruz? Uğur memnun oldum , mesafe çok değilmiş ama bana uzaksınız , teşekkürler sağol ...
  9. M

Ynt: Ne Tür Bisiklet Faaliyetlerini Tercih Ediyoruz? Yaz için planın yoksa derken bütün yaz boyunca mı gezeceksiniz : ) ve grubunuzda kaç bayan var ve hangi şehirdesiniz ve kaç kmlik bir gezi düşünüyorsunuz ve ... diye devam ederim ben böyle : )

10. M

Ynt: Ne Tür Bisiklet Faaliyetlerini Tercih Ediyoruz? Genelde günü birlik ve tek başıma . Yol bisikletimle . Dağ bisikletimle de gitmek istiyorum , çadırım çantam sırtımda şöyle birkaç günlük güzel bir gezi yapmayı isterdim .

11. M

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder Hızlı içiciyim ama artık içmiyorum tövbe ettim . Kola bile içmiyorum , taze sıkılmış meyve suyu sadece : )
  12. M

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Kesinlikle trafikteki öncelikleri hiç bilmiyoruz , mesela ülkemizde göbeğe girip dönüşe başlamış araçlara anayoldan gelenler durup yol vermeliler , trafik kurallarına göre olması gereken budur yani , ama ülkemizde göbeğe girenler durup beklerler...

13. M

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Buyur burdan yak : )
  14. M

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Tekrar söylüyorum , böyle bir uygulamaya geçilmeden önce yapılması gereken başka şeyler var tabiki , onlara girersek buna hiç sıra gelmez zaten : ) Olması gereken bu sadece . B sınıfı ehliyet alırken motordan 100 ,trafikten 97, ilkyardımdan 95...
  15. M

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Aslında ehliyet sahipleri belli aralıklarla tekrar tekrar sınavlara taabi tutulmalı , yeterli puanı alamayanların bir sonraki sınava kadar ehliyetlerine el konulmalı vs gibi uygulamalar olmalı , kim uğraşacak bu kadar şeyle denilmemeli. Bunlara...

16. M

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Ot yerim ama onu yememmmm :(
  17. M

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Bunu yapabilir misiniz , larva yiyor adam , ikinci larvayı mideniz kaldırmayabilir çok iğrenç :( http://www.youtube.com/watch?v=QuB3kr3ckYE&feature=fvwrel
  18. M

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? Ktm'lere bayılıyorum bende , harika motosikletler , görünüşleri de çok hoş , şehir içinde de arazide de rahatlıkla kullanılabilir .

19. M

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) http://www.youtube.com/watch?v=noNI9UVaXc0 [i]Sadık Mıskini – Dağlar Oy Dağlar Diledim ki nazlı yare gideyim Her yandan çevirdi yolumu dağlar Gurbet elde garip kaldım nideyim Kırdı kanadımı kolumu dağlar Ayrılan güler mi nazlı yarinden Küle döndüm hasretinden narından...
  20. M

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? Bildiğim kadarıyla Gs'lerde ve hatta birçok bmw'de kapalı şanzıman kullanılıyor , aktarma zincirle değil diferansiyel sistemiyle gerçekleşiyor . Bu avantaj mıdır dezavantaj mıdır ? Kapalı olması dışarıdan gelebilecek darbelere karşı koruyor ama herhangi bir arıza...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri