Arama sonuçlarınız

1. huseyin43

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu geç oldu sanırım biraz ama anca gelebildm. resimleri ekliyorum şnorkel ve tenteli halleri..

2. huseyin43

Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im teşşekürler bilğilendirme için hayırlı olsun tekrardan sorunların olursa cewaplamaktan mutluluk duyarım saygı ve sevgilerimle...
  3. huseyin43

Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im selamlar hayırlı olsun kardesim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin bi kaç sorum olucak aracın kaç model motoru şanzuman ve difransiyelleri nelerdir ? araç çekme belgelimidir? en önemliside ne kadara aldıgınız ? bunları bilirsem kendime...

4. huseyin43

SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI)

Ynt: SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI)
  5. huseyin43

CJ 8 Modifikasyon Konusunda Yardım

Ynt: CJ 8 Modifikasyon Konusunda Yardım selamlar cj8 gibi bir araca kit uygulamalısın bence bu kiti yaptıktan sonra ben hiç bişeye dokunmiyim bi 35likleri takim çıkayım diyorsanız nereyi kesip koparacagını tahmin edemiyoruz iste daha önceki dedğim gibi en zayıf neresi ise başlıyacak ordan...

6. huseyin43

Ynt: CJ 8 Modifikasyon Konusunda Yardım öncelikle lastik büyütmekteki amaç ne ? offroad yapmak için mi ? asvaltta binmek için mi? yada her ikisidemi ? diyelimki amaç görüntü için yapıcaksınız hazır yükseltme kitlerinden alıp yükselttiniz 35 leri taktınız lastikler büyüdüğü için çamurda...

7. huseyin43

Ynt: CJ 8 Modifikasyon Konusunda Yardım selamlar öncelikle aracın üzerindeki difransiyel oranları ve şanzuman nedir ?
  8. huseyin43

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im anladım Kolay gelsin ozaman :) saygılarımla
  9. huseyin43

Ünal ÇELİK'in Dikkatine!

Ynt: Ünal ÇELİK'in Dikkatine! kesin cevabı ünal bey vericektir bi ara telefonda bu konuyu konuşmuştuk diye hatırlıyorum saygılarımla...

10. huseyin43

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im ben pek anlayamadım ama size söyle bi yorum yapıcam şimdi makas işlerinde aracın orjinal bağlantılarından ayrı yerlere kayarsanız yada yaparsanız mutlak bir sorununuz çıkacak çıkabilecek sorunlardan biriside aracın asvalta yada toprak yolda 30-40 km hızda direksiyonda...

11. huseyin43

satılık 1983 jeep cj8

Ynt: satılık 1983 jeep cj8 Allah hayırlı müşteriler versin saygılar ...
  12. huseyin43

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im makasları üste mi almayı düşünüyorusunuz?

13. huseyin43

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im abi tente katliami yaptık ya sorma kütahya'da değilim gidince atim resimlerini G.antepte'yim göktug Güzebey'le tanıştık bugun aracını gördük ilgi ve alakası için teşşekkür ediyorum ona burdan tekrar
  14. huseyin43

WİLLYS DİFFRANSİYEL

Ynt: WİLLYS DİFFRANSİYEL selamlar ismail usta güzelce anlatmış zaten sana Lazım olan difransiyelin kapağını acıp oranlarını öğrenmen gerekecek komple kovan alsanda içini yani kutuyu alamak iistersen mecbur bilmen lazım bu böyle şimdi kutuyu buldun diyelim bilyalarıda bulman lazım belki...
  15. huseyin43

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im seyit bey cok farklı bi kişilikte bi insansın mutavazi bilğili egitimli ve karşındakiyle empati kurabilen bilğilerini paylasa bilen bi insansın Çevrendeki ve biz formdaki insanlar çok şanslıyız seni tadıgımız için (kendi adıma) ve burdaki insanlar çok hırslı bişeyler...

16. huseyin43

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im hayırlı olsun muzaffer bey saygılarımla
  17. huseyin43

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im ilahi muzaffer bey :D:D selamlar saygılar
  18. huseyin43

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im seyit bey aracınız ve siz cok iyi cıkmıssınız tebrikler

19. huseyin43

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu şu sıralar G.antep'teyim aracın yanına gidince fotolarla size yardımcı olucam saygılarımla
  20. huseyin43

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im SElamlar Allah 1 kere değil bin kere yardımcınız olsun cok çetrefilli bi yoladasınız Kolaylıklar diliyorum saygılarımla takip..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR