Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im
teşşekürler bilğilendirme için hayırlı olsun tekrardan sorunların olursa cewaplamaktan mutluluk duyarım saygı ve sevgilerimle...
Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im
selamlar hayırlı olsun kardesim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
bi kaç sorum olucak aracın kaç model motoru şanzuman ve difransiyelleri nelerdir ?
araç çekme belgelimidir?
en önemliside ne kadara aldıgınız ?
bunları bilirsem kendime...
Ynt: CJ 8 Modifikasyon Konusunda Yardım
selamlar
cj8 gibi bir araca kit uygulamalısın bence bu kiti yaptıktan sonra ben hiç bişeye dokunmiyim bi 35likleri takim çıkayım diyorsanız nereyi kesip koparacagını tahmin edemiyoruz iste daha önceki dedğim gibi en zayıf neresi ise başlıyacak ordan...
Ynt: CJ 8 Modifikasyon Konusunda Yardım
öncelikle lastik büyütmekteki amaç ne ?
offroad yapmak için mi ?
asvaltta binmek için mi?
yada her ikisidemi ?
diyelimki amaç görüntü için yapıcaksınız
hazır yükseltme kitlerinden alıp yükselttiniz 35 leri taktınız
lastikler büyüdüğü için çamurda...
Ynt: Bu da benim jeep im
ben pek anlayamadım ama size söyle bi yorum yapıcam şimdi makas işlerinde aracın orjinal bağlantılarından ayrı yerlere kayarsanız yada yaparsanız mutlak bir sorununuz çıkacak çıkabilecek sorunlardan biriside aracın asvalta yada toprak yolda 30-40 km hızda direksiyonda...
abi tente katliami yaptık ya sorma kütahya'da değilim gidince atim resimlerini
G.antepte'yim göktug Güzebey'le tanıştık bugun aracını gördük
ilgi ve alakası için teşşekkür ediyorum ona burdan tekrar
Ynt: WİLLYS DİFFRANSİYEL
selamlar ismail usta güzelce anlatmış zaten sana Lazım olan difransiyelin kapağını acıp oranlarını öğrenmen gerekecek komple kovan alsanda içini yani kutuyu alamak iistersen mecbur bilmen lazım
bu böyle
şimdi kutuyu buldun diyelim bilyalarıda bulman lazım belki...
seyit bey cok farklı bi kişilikte bi insansın mutavazi bilğili egitimli ve karşındakiyle empati kurabilen bilğilerini paylasa bilen bi insansın
Çevrendeki ve biz formdaki insanlar çok şanslıyız seni tadıgımız için (kendi adıma) ve burdaki insanlar çok hırslı bişeyler...
SElamlar Allah 1 kere değil bin kere yardımcınız olsun cok çetrefilli bi yoladasınız Kolaylıklar diliyorum saygılarımla
takip..