Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9
Galiba yeni üye olduğum için yazamıyorum haklısınız.Gün içinde telefonla sizi rahatsız edeceğim.Saygılar...
Ynt: Cherokee xj ufak revizyon umarım begenirsiniz.
Belki acemice bir soru olacak ama;lastik taşımak zorundamısınız? O lastikler hangi koşullarda patlar.Ellerinize sağlık çok diri duruyor.Saygılar...
Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9
Merhaba,ellerinize sağlık mükemmel bir araç olmuş.Eğer yanılıyorsam düzeltin ama aracınız satılık galiba.Satış nedeniniz özel değilse nedir acaba?Araçla ilgili bir sıkıntımı oldu.Çok üzülüyorum bu kadar uğraşılan araçlar satılınca.Merakımı...
Ynt: Cherokee 5.9 Düşünüyorum ?
İlginize teşekkürler vergi+yakıt çok sorun değil çünkü günlük kullanılmayacakçBu arada linkini verdiğim araç satılmış heralde ben düşünürken:) alana satana hayırlı olsun diyorum bana önerebileceğiniz tanıdığınız 5.2 veya 5.9 önerilerinizi bekliyorum.Saygılar...
Linkteki konuyu inceledim çok teşekkür ederim. 5.9 konusunda tecrübeleri olanların da paylaşımı olursa sevinirim.Saygılar...
CEvaplar için sağolun.Kürşad bey hiç off road deneyimim yok ve belkide başlangıç için daha makul araçlar önerilebilinir.Ancak kendimi tanıdığımdan aklım 5.9 da kalacak ve daha alt motor seçip bir kaç ay aradan sonra pişman olmak istemiyorum.Araçtan beklentim...
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Aracınızın detaylarını özelden yazarsanız sevinirim.5.9 yakıt konusunda epey cömert LPG kullanmayı ve aracı gündelik hayatta değil sadece gezilerde kullanmayı düşünüyorum yakıt ve vergi dezavantajı dışında dikkat edilmesi gereken...
Merhaba aranıza yeni katıldım.Aklıma yeni yeni giren off road sonucunda 5.9 a olan ilgim arttı.Kullanıcılarından bilgi almam mümkünmü?Ağırlıklı haftasonu ve sehiriçi kullanım düşünüyorum.İlgilendiğim araç...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba , öncelikle bu kadar güzel ve seviyeli bir forum ortamı oluşturduğunuz için tebrik ederim.İsmim Uraz KASPAR Kapalıçarşı ve Bağdat Caddesinde kuyumcuyum.Geçtiğimiz günlerde YabanTV de izlediğim program sonucu Off-Road konusu ilgimi çekti umarım gönlüme...