Arama sonuçlarınız

1. alyboran

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Ben de hazırım LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. alyboran

1.Murat Albayrak karadeniz Ereğli 2.Sedat Akkaya karadeniz ereğli 3.Fatih Akyüz karadeniz ereğli 4.Ahmet yaman karadeniz ereğli 5.Mert ekici karadeniz ereğli 6.Selahattin mukyen istanbul 7.Cengiz-Şebnem yıldırım istanbul 8.Erdinç çelik (+2 kişi) istanbul 9.Emir Aşkın Güvendi Gölcük 10.Alkım...
  3. alyboran

özgür yaşa yada öl

özgür yaşa yada öl

4. alyboran

Bir aksilik olmazsa eşim ve ben İzmit den katılmak istiyoruz. 4x4 + çekme camper
  5. alyboran

Konser Salonu Duster :)

Merhaba. Teyp ne marka acaba. Anfi çıkışı var mı? Deck çevirici ile mi anfi taktınız? Navigasyonundan memnunmusunuz?

6. alyboran

Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum.

Ynt: Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum. Merhaba, 10 gün önce bende 2006 model XL-7 aldım. Araç 110 binde, çok rahat ve denediğim arazi şartlarında başarılı. Daha önce 3 kapı JLX kullandım. Onun kadar başarılı olmadığı kesin. Kalkışlardaki hantallık dışında bir şikayetim yok. Araçta 235/60...

7. alyboran

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sayın lukman ve sayın aslanahmet, Cevaplarınız için teşekkürler. Babam bu araca bakmış. Fotolarda göründüğü kadar iyi olmadığını söyledi. Benim en korktuğum şey bilmediğim, tanımadığım bir şehirde veya dağda bayırda yolda kalmak...
  8. alyboran

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba, Ben de karavan sahibi olarak aranıza katılmak istiyorum. Camper veya alkovanlı karavan arasında gidip geliyorum. Aşağıdaki ilanla ilgili fikri olan varmı? Paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler...
  9. alyboran

Vitara Wheel Hub Tamiri

Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri Selam Arkadaşlar, Ben Hub ve akis problemi mi çözdüm. Ebay de AVM marka manual hub lara rasladım. Almanyadaki akrabalarıma aldırdım ve 3 hafta önce geldi. Ayrıca sağ akis frezesi bozuktu. Onuda Ebay den çıkma olarak buldum ve kendim sipariş verdim. O da yaklaşık üç...

10. alyboran

Vitara Wheel Hub Tamiri

Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri Şenol Bey cevap için teşekkürler. Sizin diğer konulardaki yazılarınızdan da oldukça faydalanıyorum. İlerleyen günlerde bende foruma katkıda bulunmayı diliyorum. Yazımda bahsettiğim gibi fotoğrafta görülen ve hub yerine takılan parçanın dişi frezezi ile aks milinin...

11. alyboran

Vitara Wheel Hub Tamiri

Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri Merhabalar, Uzun süredir bir vitara ya sahip olmak istiyordum. Oldukça eski bir model olsada sonunda bir vitaram oldu. İki hafta önce 91 model 3 kapılı bir vitara aldım. Aracın aks körükleri yırtık olduğu için değiştirmek üzere sanayiye gittim. Bu arada lastik...
  12. alyboran

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Ömer Bey, Teşekkürler. İlk fırsatta pino karavana gidicem. Acaba fiyat hakkında bilginiz varmı?

13. alyboran

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Selam Imhoof, Bu aletlere örnek olarak www.tischer.ch/gb/02/02.html ya bakabilirsin. Bir kamyonetin sırtına yüklenebilen bir karavana koyulabilecek donamım eminim seni şaşırtacaktır. Bu aletlerde senin sorduğun temiz su tankı, pis su tankı, tuvalet, duş, ocak, buz...
  14. alyboran

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Cenk Bey Merhaba, Bende L200 ün üzerine sizin karavandan almayı veya yaptırmayı düşünüyorum. Fakat bizim araçların kasası diğer çift kabin kamyonetlere göre biraz küçük olduğu için acaba araç seçiminde hatamı yaptım diye düşünürken sizin konu ile ilgili yazılarınızı...
  15. alyboran

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Selam İmpesa, Mart ayında yapmayı planladığınız pikap üstü karavanı yaptınızmı acaba? Bende 2008 model L200 sahibiyim. Bu karavanlardan ilk defa 2005 yılında Kaş'ta görmüştüm. O günden beri buna sahip olmanın hayallerini kuruyorum. Aslında bu tip bir araba almamın...

16. alyboran

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam, ben Ali. Off road, doğa gezileri, kampçılık, karavan konularına ilgi duyuyorum. LandRover SerieIII '73 sahibiyim. Doğa tutkunu taze bir gezenbilir üyesiyim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri