Arama sonuçlarınız

1. S

The Çekmeköy 2 :)

Ynt: The Çekmeköy 2 :) elinize sağlık , güzel bir gezi olmuş paylaşım içinde teşekkürler.

2. S

Yeni Aracımla İlk Orman Gezim

Ynt: Yeni Aracımla İlk Orman Gezim İyi temennide bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.hep bol çamurlu günler diliyorsunuz. hiç demiyorsunuz hadi şu gün şurada buluşuyoruz.şuraya gidiyoruz diye. yeniyiz diyemi böyle oluyor anlamıyorum. neyse siz tüm kullanıcılarada bol çamurlu ve zevkli...
  3. S

Ynt: Yeni Aracımla İlk Orman Gezim farklı bir tecrübem olmadığı için midir yoksa insnaın ilk jipi olduğundanmıdır bilemem ama, süper hatta biraz uğraş ve masraf ile süper ötesi birşey olacağına inanıyorum.ama şunu anladım jip dahi olsa masrafı bitmiyor hergün yeni birşey çıkıyor.yeni birşeyler...

4. S

Sahibinden 2005 Astra Enjoy

Ynt: Sahibinden 2005 Astra Enjoy 97 disco 1 ile değşiklik düşünürmüsnüz
  5. S

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" İlk olarak araçlarınız hayırlı olsun. zevkine tadarak binmek nasip olsun Aslında işin en zevkli tarafının ilk yaptığınız işlemlerin olduğuna inanıyorum.Yoksa araç ile bütünleşemiyor insan.ALLAH yardımcınız olsun. Yazıızın devamını merak ile bekliyoruz.

6. S

SJ 410'la Off-Road Denemelerimiz

Ynt: SJ 410'la Off-Road Denemelerimiz hayırlı olsun güzel gezmişsiniz zamanında bol çamurlu günler dilerim.tekeriniz hep düz bassın.

7. S

Ynt: Yeni Aracımla İlk Orman Gezim Aracıma şu an komple motor yaptırdım. Fakat lastiklerimi değiştiremedim.Bitik lastikler ile bir kar sefası yaptım. sırada lastik,port bagaj, sis farları yaza doğru da yükseltme düşünüyorum. tabii durumlar iyi gider ve harcayacak para bulursam. GENÇLER...
  8. S

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Güzel memleketim benim... tamda köyümün oralarda gezmişsiniz. Taaa istanbullardan size slm olsun. duygulandırdınız beni. süper eğlenmişe benziyorsunuz. bol gezili ve çamurlu günler dilerim
  9. S

Ynt: Yeni Aracımla İlk Orman Gezim Herkese Teşekkür ederim.Kısa zaman içinde aranızda olucağım.Şu an aracıma komple motor yapılıyor.Aracın ilk önce ciğerini sağlamlaştırayım dedim,sonradan param oldukça değişiklikler yapacağım.Olmayanların daha iyisi olması temennisi ile...

10. S

Ömerli, Kılıçlı, Bozhane Off-road Gezimiz 03/01/10

Ynt: Ömerli, Kılıçlı, Bozhane Off-road Gezimiz 03/01/10 süper bir gezi yapmışınız nice çamurlara hep beraber...

11. S

Gazete Almaya Giderken Batılır mı ?

Ynt: Gazete Almaya Giderken Batılır mı ? bir taraftan geçmiş olsun bir taraftan da iyi olmuş sen misin gazete almaya giderken niyeti bozan :)))
  12. S

Uudağ Off-Road Gezisi (03 Ocak 2010)

Ynt: Uudağ Off-Road Gezisi (03 Ocak 2010) güzel gezmişsiniz,karda güzel,paylaşım için teşekküürler

13. S

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar İbrahim ÇAVUŞ İstanbul maltepe'de ikamet ediyorum.İlk arazi aracıma sahibim. 1997 disco 1 mpi 18 senedir prof olarak özel davet ve organizasyonlarda fotoğrafçılık ve görsel iletişim üzerine çalışıyorum. Aranıza katılmaktan mutluyum.
  14. S

Çiftalan,Kısırkaya, Gümüşdere Keşif gezisi 13 Aralık 2009

Ynt: Çiftalan,Kısırkaya, Gümüşdere Keşif gezisi 13 Aralık 2009 geziniz çok güzel olmuş haftaya katılmak isterdim ama aksilik bu ya ben sadece hafta sonu çalışıyorum.hafta içi bir aktiviteniz olur ise haberdar olmak isterim.
  15. S

Murat Vural (mrtvural) Arkadaşımızı Tebrik Ediyoruz..

Ynt: Murat Vural (mrtvural) Arkadaşımızı Tebrik Ediyoruz.. Bende diğer arkadaşlar gibi tebrik ediyor ve başarılarının devamı temennisini sunuyorum.

16. S

Bursa - Uludağ 0ffroad, Keles Kocayayla Etkinliği (06 Aralık 2009)

Ynt: Bursa - Uludağ 0ffroad, Keles Kocayayla Etkinliği (06 Aralık 2009) imrendim açıkcası çok keyifli geçtiği yüzlerinizden belli. allahtan kazasız belasız sürüşler dilerim.
  17. S

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar haberi olmayanlar var ise sizleri bir parçada olsa bilgilendirmek istedim. Belki bir arkadaş yeni bir araç alır ve vesile oluruz bir şeylere.9 ARALIK çarşamba günü 14 te ankara'da def ihalesi var. Yeni bir araç düşünen ve ilgilenenleri...
  18. S

BAYRAM KAÇAMAĞI

Ynt: BAYRAM KAÇAMAĞI VE SON OLARAK

19. S

BAYRAM KAÇAMAĞI

Ynt: BAYRAM KAÇAMAĞI ...
  20. S

BAYRAM KAÇAMAĞI

Ynt: BAYRAM KAÇAMAĞI ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri