Arama sonuçlarınız

1. barann1758

İzmir Off Road Grubu; Sarnıç'da Kamp ve Off Road Yarışı ( 26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Sarnıç'da Kamp ve Off Road Yarışı ( 26 - 27 Kasım 2011) yarışacakların lıstesı oluşmaya başladı 1. Erco NİVA 2 .Metin NİVA 3 .Ahmet Land unimog 4.Sunay LAND seri 1,2,3 lada tofaş reno ford 5.Vehbi NİVA 6.Mustafa NİVA 7.Emre NİVA 8.Hasan ÖZTÜRK Dodge 9-Ali baran BALA...

2. barann1758

İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri Cumartesi is cikisi gelmeye caliscam,ama pazar aksilik olmazsa kesin geliyorum. Fakat kimse organizasyon detaylarini bilmiyor mu arkadaslar? isterseniz burada liste baslatalim. Saat belli degilse de kendimiz ayarlariz. 1- Mehmet YILDIZ...
  3. barann1758

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri sarnıc a kimler geliyor saati fln bellimi biri acıklama yapabilirmi saygılar.

4. barann1758

Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) burdanda bi sayfa acbilirmiyiz acamıorm face kesın gelicem ben
  5. barann1758

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri beyler bir catı altında toplayalım gectıgımız pazar toplanıcaktık sıte sorunu yuzunden toplanamadık ayrı ayrı yapmayalım tek bir yere topluca yapalım bir kişi organızasyonu duzenlesın toplanalım bu hafta sonu

6. barann1758

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) acın bıyerede gelicek olanları fln görelim ayarlayalım pazar gunune

7. barann1758

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri ceske nasip ayarlayalm acın bu sayfa gelenlerı orenelim pazar gunu cıkalım
  8. barann1758

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) tamamdır arkadaşlar o zaman ekip toplanıyor gibi ben ismimi ekliyorum 1- Ziyacan BAYAR Lada niva 2- ali baran BALA jeep willys(54)
  9. barann1758

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) ewt hadiyin gidelim toplanalım bi

10. barann1758

Gezi Rotası - Çiçekliköy

Ynt: Gezi Rotası - Çiçekliköy haftaya pazar bir gezi düzenleyelim oraya topluca veya herkeze uygun bır zamanda?

11. barann1758

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri mehmet35yildiz sizden bir etkinlik bekliyorum aktif birisiniz etkinliklerde benım ılk gezım olucak yollarıda bılmedmden etknlık yapamıorm
  12. barann1758

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri bu aralar gezı yokmu su benıım emektarı bı daga tasa wurayım izmirde oturuyorum bır organizasyon duzenleyelim ??

13. barann1758

İzmir Off Road Grubu; Etkinliği Duyurusu (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Etkinliği Duyurusu (29 - 30 Ekim 2011) herkeze ıyı gunler diliyorum yakınlarda bir etkinlik bekliyorum kesınlıkle katılıcam duzenleyen biri olursa sewınırım 54 model turkıyede tek bir jeepim war
  14. barann1758

İzmir Civarında Off Road Etkinlikleri Hakkında

Ynt: İzmir Civarında Off Road Etkinlikleri Hakkında herkeze merhaba bende izmirde oturuyorum bir villys jeepim war 54 model ve gezilere katılmak ıstıyorum en yakın gezınız ne zaman acaba gunu bırlık aranıza katılmak ıstıyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri