Arama sonuçlarınız

1. A

LR 3.5 V8 - Motor Arıyorum

Ynt: LR 3.5 V8 - Motor Arıyorum İSTANBUL MASLAK OTO SANAYİSİNDE OTO MEKANİK HÜSEYİN AKBULUT usta ile irtibata geçiniz..size yardımcı olur sanırım 0 532 216 05 87

2. A

Vitara Aranıyor

Ynt: Vitara Aranıyor araç bulunmuştur... ilginize tşk ederim
  3. A

Vitara Aranıyor

Ynt: Vitara Aranıyor güncel....

4. A

Vitara Aranıyor

Ynt: Vitara Aranıyor 1.6 JLX TERCİHİM
  5. A

Vitara Aranıyor

Ynt: Vitara Aranıyor acil!!!!!!! vaz geçmek üzereyim!!!

6. A

Vitara Aranıyor

Ynt: Vitara Aranıyor güncel..

7. A

Vitara Aranıyor

Ynt: Vitara Aranıyor HALA MSJ ALAMADIM.. HERKES VİTARASINDAN MEMNUN ANLAŞILAN ...:)
  8. A

Vitara Aranıyor

Ynt: Vitara Aranıyor ARKADAŞLAR KONU İLE İLGİLİ HİÇ CEVABİ MESAJ ALAMADIĞIMDAN DOLAYI ARAÇ MODEL YILINI BİRAZ DAHA AŞAĞI ÇEKEREK 1998-2002 OLARAK DÜZELTMEK İSTİYORUM.. BU ARADA LPG Lİ OLMASADA OLUR ..KENDİMİZ TAKTIRIRIZ ARTIK !!!
  9. A

Vitara Aranıyor

DEĞERLİ ARKADAŞLAR: 2000 - 2003 M-YILLARI ARASI SUZUKİ VİTARA 1,6 JLX 5 KAPI ARAMAKTAYIM...AİLE KULLANIMI OLACAĞI İÇİN OFFROAD DONANIMI OLMASINA GEREK YOKTUR..LPG Lİ OLMASI TERCİH SEBEBİMDİR..AYRICA MUTLAKA MANUEL VİTES OLMALIDIR..BU ARADA KAZASI BELASI BOYASI VE DEĞİŞENİDE OLMAMALIDIR...

10. A

Hidrolik Direksiyon Kutusu

Ynt: Hidrolik Direksiyon Kutusu umut cum ben UK de arkadaşım olduğu için OEM parça getirtebildim. ama bu arkadaşın acelesi var ve dışarda tanıdığı yok sanırım .. hem UK de LHD direksiyon bulmak şans işi.. o nedenle otokar ı tavsiye ettim

11. A

Hidrolik Direksiyon Kutusu

Ynt: Hidrolik Direksiyon Kutusu yaşadığınız şehri bilmiyorum ama benim size tavsiyem OTOKAR LANDROVER yetkili parça satıcıları ile görüşmenizdir.. www.otokar.com.tr adresinden yetkili parça satıcıların listesini görebilirsiniz.yaşadığınız şehre en yakın olanfirma ile görüşüp tüm takım halinde...
  12. A

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? 13- M.Akif Beten ( 1988 DEFENDER 110 SW 2.5 D) SAFRANBOLU

13. A

Land Rover 110 TDI

Ynt: Land Rover 110 TDI bende düz dizel kullanıcısı olark Reha bey ve Mesut bey dostuma katılıyorum.. düz dizellerin masrafının çok olduğunu söylemişse yanlış bilgi vermişler.elbetteki tdi motorlar kadar yüksek performanslı olmaları beklenemz.ancak yakıt tüketimi ve dayanıklılıkları konusunda...
  14. A

ilk 4x4 araç almayı düşünüyorum

Ynt: ilk 4x4 araç almayı düşünüyorum öncelikle aramıza hoş geldiniz. 1988 model defender 110 2.5 düz dizel aracımı daha yüksek bir modelle değiştirmek için satıyorum. geçtiğimiz prş günü yağsız kalmaktan dolayı arcacın şanzımanı kilitlendi.yenisinin siparişini verdim.sanırım çrş yada prş günü...
  15. A

Ambulans'dan Çıkma Defender?

Ynt: Ambulans'dan Çıkma Defender? uzun sözün kısası siz en iyisi 5 kapılı hazır yapılmış dizel defender 110 alın. bu ambulanslarla uğraşmaya değmez.zaten fiyatları 10000 civarı. üstünede bi çuval masraf edersiniz.onun yerine uygun fiyata düz dizel defenderler var.onlardan almak sizin için daha...

16. A

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 Tanju bey öncelikle hayırlı olsun dileklerimi iletmek istiyorum . bende 88 model düz dizel LR 110 kullanıcısıyım.diğer arkadaşlarında söylediği gibi çok süratli ve konforlu bir araç olmamakla beraber 50 yılı aşan bi sürede dünya üzerinde kullanılan ve ilk günden bugüne...
  17. A

4x4 Almak İstiyorum Ne Alayım?(Araç Alınmış Hayırlı Olsun)

öyle bi araç varsa bizde alalım:))))))) valla size en uygun araç sanırım vitara olarak görünüyor. ancak belirttiğiniz rakama bulma olasılığı oldukça düşük. bulsanızda çok düzgün bir araç olacağını düşünmüyorum. samurai belki sizin işinizi görebilir.ama sadece şehir içi ve yakın yerlere gitmek...
  18. A

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 motorun bloku aynı kalmak şartı ile revize ediliyor. yani benzinli motoru dizel e çevirme operasyonu yok.bu işlem sadece düz dizel motoru TDİ ye çevirme işlemi. bunu ruhsata işlemek gerekiyormu bilmiyorum . benzinli araçlara daha fazla güç için yapılan chip operasyonu gibi...

19. A

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati diz dizelleri turboya çevirmek mümkün. yaklaşık 3000 ytl gibi bi masraf yapmak gerekiyor. motor bloku aynı kalmak şartı ile çelik gömlek ve pistonlar sonrada üst kapak ile manifolt u değiştirmek gerekiyor.buna ilave olarak turboyu taktınızmı motor 2500 cm3 turbo...
  20. A

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 hepinize cevaplarınızdan dolayı tşk ediyorum .sn yarasa81 rumuzlu arkadaşım yazdıklarınıza aynen katılıyorum.Şahin bey ve oto özdal gerçekten müşterilerine en hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyorlar.bende yeni aldığım aracımın tüm yedek parçalarını kendilerinden temin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri