Arama sonuçlarınız

1. cem cihan

Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi Kiliseden Her zaman olduğu gibi bulutlu bir kazbegi >:(

2. cem cihan

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi ilk haçtan buzul ve bulut arkası kazbegi
  3. cem cihan

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi Gergit buzul başlangıcı

4. cem cihan

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi Teşekkür ederim Hasan bey;
  5. cem cihan

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi fto2

6. cem cihan

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi zirve

7. cem cihan

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi fto
  8. cem cihan

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi zirve platosu
  9. cem cihan

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi Tecrübelerim bir daha gidersem (seneye gidicem görünüyor) yapacaklarım; 1-Ketinonun evinde kalıcam 2-Katırla ana kamp malzemesi meterora taşınacak; 3-Buzulda muhakkak krampon takılcak (çıkarken ve inerken) 4-Bir gece meteorda kalınacak (eğer yer varsa...

10. cem cihan

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi Sabah güzel bir kahvaltıdan sonra ana yükü katıra verdik ve inişe başladık;(08/08/2014) saat 14:00 da kilise düzlüğünde Tamasla buluştuk;Ketinonun evine saat 16:00da ulaştık güzel bir banyo (o zaman anladık ne kadar pis olduğumuzu :0) ) ve yola...

11. cem cihan

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi Havanın soğuk olması ve güneşin olmaması nedeniyle duvara yakın yürüyerek 4200 metre kamp alanına geldik ,ordan 4400metre platosunda ulaştık,dağı yan geçişe başlıyacağımız için krampon takıldı ve ip birliğine girildi ; 4950 metre zirve platosunun altında...
  12. cem cihan

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi Meteor saat 06/08/2014 12:00 gibi ulaştık heryer tıklım tıklım 2 gündür dağa çıkış olmamış;tüm dağcılar 07/08/2014 dü bekliyor,dağ evinde biraz uyanıklık biraz türklükle yer bulduk (çok büyük bir şans),bizim odada 2 ingiliz var 2 gündür bekliyorlarmış dağa...

13. cem cihan

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi Kml dosyaları
  14. cem cihan

Ynt: Kavrun-batum-stepansminda-kazbegi Yapılan rotaların bilgileri
  15. cem cihan

Merhabalar; 02/08-09/08 tarihleri arasındaki gezi dağ tırmanışıyla ilgili yaşadıklarımızı paylaşmak istedim; 02/08/2014 saat 18:00 de istanbulu yıldırımlar fırtına eşilğinde 3 arkadaş yola çıktık;03/08/ sabah rize pazar evdeydik 2 saat uyuduk;Aklimitize olmak için yukarıkavron yaylasına...

16. cem cihan

21-22/06 Erciyes Buzul Rotası

Ynt: 21-22/06 Erciyes Buzul Rotası Teşekkürler Efe bey;
  17. cem cihan

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Hayırlı olsun;
  18. cem cihan

Ynt: 21-22/06 Erciyes Buzul Rotası Hasan bey haklı olabilirsiniz; Kısıtlı zaman içerisinde amacım dağa gitmek ve orda olabildiğince huzurlu,emniyetli rahat bir faliyet yapmak; Çoğu insanla dağda karşılaşır dağ arkadaşlığı (veya sizlerle bu protalda) yaparım,benim için önemli olan o anlarda...

19. cem cihan

Ynt: 21-22/06 Erciyes Buzul Rotası Hasan bey teşekkür ederim; Kenan HAZAR iyi bilgili bir arkadaş,işlerinin yoğunluğundan zaten klüp başkanlığını bırakmış sadece üye,dağcılığı sakaryada çok kişiye sevdirmiştir,iki oğluda kaya tırmanış şampiyonasına katılmıştı, bir oğlu türkiye şampiyonu...
  20. cem cihan

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Teşekkür ederim Hakan bey; Amacım araç değiştirmekti ( tabiki toyota) ilgilendiğim araç olmayınca satamadım özür dilerim; Kazasız güzel geziler sizlerle olsun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

SON KONULAR

Geri