Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıkcası şöyle söyleyeyim ben onun yerinde olsam yanıma sekreter tutar sadece gerekli insanlarla görüşürdüm. Bilgi birikimi ve tecrübesine göre gayet mütevazi bence. Adam bıkmış artık dostum. Sürekli saçma sapan işlere maruz kalıyor bizzat ben şahit oldum. Çok disiplinli ve belirli kriterleri...
Çok doğru ben genellikle sorunu forumlarda arayıp tespitini yaptırıp öyle ustama götürüyorum. Ustamda taş kafalı değil, fikir alışverişi yaparak anlaşıp işe başlıyoruz. Bu mudur şu mudur bundan olabilir mi diye. Bu arada aracınız Arif Ustadan geçmişse kesinlikle 1 numaradır. Çünkü adam bu iş...
Maalesef öyle iyi insanlara bilgili insanlara denk gelmek zor, ben o yüzden Antalya'da hiç elletmedim sormadım bile neyi var diye bastım Ankara'ya gittim. İyi ki de gitmişim, çünkü Arif Usta öncelikle kusursuz bir insan sonrasında ise profesyonel bir usta. Şimdi bişey olunca ilk ondan fikir...
Servis arayışınız hala devam ediyorsa Akdeniz Sanayide Delta Servis Akın Usta var. Biraz cins bi insandır ama ustalığını Ankarada bile konuşurlar bir uğrayın isterseniz.
Yaklaşık 2 hafta önce uzun zamandır planladığım ZJ me kavuştum. Aracın şanzımanları 1 ay önce revizyon yapılmış. Aracımı Ankaradan aldım motor yağına, şanzıman yağına, suyuna baktım, çıktım yola. Daha Ankarayı çıkalı 50 km oldu hop gaz ayağımın altından uçtu gitti. Açtım inceledim nedir ne...
Aynı problemi bende yaşadım geçen hafta. Bu işin piri olan Federal Motor Arif Ustamız, şanzıman ısınıca yapar dedi, radyatör temizliği veya değişimi gerekebilir.
Merhabalar ismim Ahmet Babacan 26 yaşındayım, Antalya Manavgatta yaşıyorum. Uzunca zamandır forumu takip etmekteyim 97 model Grand Cherokee ZJ sahibi oldum artık yazma zamanı geldi :) herkese selamlar