Arama sonuçlarınız

1. ahmetbabacann

97 Model 5.2 Zj Şanssızlıklar Serüveni

76 bir Cadillaca göz koydum da satılırsa Cadillaca düşücez bir süre,, satılmazsa kullanıyorum zaten :)

2. ahmetbabacann

Manavgata da yolunuz düşerse beklerim hocam, Antalya'ya gelirsem ulaşırım size.
  3. ahmetbabacann

Açıkcası şöyle söyleyeyim ben onun yerinde olsam yanıma sekreter tutar sadece gerekli insanlarla görüşürdüm. Bilgi birikimi ve tecrübesine göre gayet mütevazi bence. Adam bıkmış artık dostum. Sürekli saçma sapan işlere maruz kalıyor bizzat ben şahit oldum. Çok disiplinli ve belirli kriterleri...

4. ahmetbabacann

Çok doğru ben genellikle sorunu forumlarda arayıp tespitini yaptırıp öyle ustama götürüyorum. Ustamda taş kafalı değil, fikir alışverişi yaparak anlaşıp işe başlıyoruz. Bu mudur şu mudur bundan olabilir mi diye. Bu arada aracınız Arif Ustadan geçmişse kesinlikle 1 numaradır. Çünkü adam bu iş...
  5. ahmetbabacann

Maalesef öyle iyi insanlara bilgili insanlara denk gelmek zor, ben o yüzden Antalya'da hiç elletmedim sormadım bile neyi var diye bastım Ankara'ya gittim. İyi ki de gitmişim, çünkü Arif Usta öncelikle kusursuz bir insan sonrasında ise profesyonel bir usta. Şimdi bişey olunca ilk ondan fikir...

6. ahmetbabacann

Yenİ Aracim 97 Z.j 5.2

Servis arayışınız hala devam ediyorsa Akdeniz Sanayide Delta Servis Akın Usta var. Biraz cins bi insandır ama ustalığını Ankarada bile konuşurlar bir uğrayın isterseniz.

7. ahmetbabacann

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

1997 5.2 V8 Antalya
  8. ahmetbabacann

Grand Cherokee 5.2 Direksiyon Kutusu Güçlendirme

Banada lazım hocam aynı güçlendirmeden, Cevap alabildiniz mi?
  9. ahmetbabacann

Eyvallah Patron dm attım radyatör temizliği için. Herşeye rağmen Amerikan bambaşka :)

10. ahmetbabacann

Yaklaşık 2 hafta önce uzun zamandır planladığım ZJ me kavuştum. Aracın şanzımanları 1 ay önce revizyon yapılmış. Aracımı Ankaradan aldım motor yağına, şanzıman yağına, suyuna baktım, çıktım yola. Daha Ankarayı çıkalı 50 km oldu hop gaz ayağımın altından uçtu gitti. Açtım inceledim nedir ne...

11. ahmetbabacann

Od Off Problemi. Böyle Birşey Yaşayan Oldu Mu?

Aynı problemi bende yaşadım geçen hafta. Bu işin piri olan Federal Motor Arif Ustamız, şanzıman ısınıca yapar dedi, radyatör temizliği veya değişimi gerekebilir.
  12. ahmetbabacann

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhabalar ismim Ahmet Babacan 26 yaşındayım, Antalya Manavgatta yaşıyorum. Uzunca zamandır forumu takip etmekteyim 97 model Grand Cherokee ZJ sahibi oldum artık yazma zamanı geldi :) herkese selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri