Arama sonuçlarınız

1. öğretmen

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. -------------------------------------------------------------------------------- 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu...

2. öğretmen

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar.42 yaşında biyoloji öğretmeniyim,ıssız doğayı,yaylaları,oraların soğuğunu ve zor şartlarını çok seviyorum.2000 model bir suziki vitaram var.Aracımla ilgili sorun hakkında internette gezinirken sitemizi tesadüf buldum ve hemen üye oldum.İnşallah güzel...
  3. öğretmen

Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ

Merhabalar geçen yıl yıllardır hayallerimi süsleyen bir suziki vitara aldım 2000 model 1.6 jlx otomatik.Ancak bakımlarını yaptırdıktan kısa bir süre sonra radyatör suyunda yağ olduğunu farkettim ve ustama gittim.Silindir kapak contasının bozuk olduğunu değişmesinin gerekli olduğunu söyledi ve...

4. öğretmen

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar ben 42 yaşında gönlünü doğaya kaptırmış bir öğretmenim.2000 model bir vitaram var aracımı çok seviyorum ancak bir türlü çözemediğim bir sorunum var.Burada çok şey paylaşacağımı ve çok önemli yeni bilgiler edineceğimi biliyorum.Herkese teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri