Arama sonuçlarınız

1. cj5 arazi canavarı

Antalya, Beyşehir, Alanya Off-Road Grupları Buluşması (24-25 Ekim 2009)

Ynt: Antalya, Beyşehir, Alanya Off-Road Grupları Buluşması (24-25 Ekim 2009) Faruk abicim akşam buluşma boğa çayındamı ??

2. cj5 arazi canavarı

Antalya, Beyşehir, Alanya Off-Road Grupları Buluşması (24-25 Ekim 2009)

Ynt: Antalya, Beyşehir, Alanya Off-Road Grupları Buluşması (24-25 Ekim 2009) G ;Düzel bir hafta sonu dileğiyle
  3. cj5 arazi canavarı

CJler'de LPG Sorunu

Ynt: CJler'de LPG Sorunu Arkadaşlar lpg kafası çok ünemli (mikser) büyükse montaj iyi yapılmıssa hiç sorun yok. Ben şehir içinde lpg zor tırmanışlarda benzin kullanıyorum çokta rahatım ne istop ne geç çalışma mevcut şehir içinde benzine geçmeye gerek yok zaten antalyada bile tırafik lpg demek...

4. cj5 arazi canavarı

Cj3 ve Takla :)

Ynt: Cj3 ve Takla :) Geçmiş olsun allah beterinden korusun.
  5. cj5 arazi canavarı

CJler'de LPG Sorunu

79 cj5 var zavoli sistem. Çekiş düştü ama pek etkilemiyor hava girişini resmen tıkadık sayılır benzine geç geçmesinin sebeni benzin borusunun kesiciben karburatöre olan uzunluğudur.kesici ne kadar karbüratöre yakın olursa okadar çabuk geçiş olur saygılar.

6. cj5 arazi canavarı

CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar

Ynt: CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar selam arkadaşlar bende 79 cj5 var virajlarda patiyle dünüyorum asfaltta ani dönüş yapmassanız takka sorunu yok arazide ise terseyim yoksa sorun yok tam bir çılgın araç.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri